Італія прокидається і засинає з іменем Ібрагімовича. Україна – Мілевського

Наші футболісти не настільки гірші за італійських, але УПЛ нікому нецікава

Останнім часом усі італійські спортивні, і не лише спортивні, ЗМІ прокидаються і засинають із іменем Ібрагімовича. 38-річна футбольна зірка повернулася до Італії і стала гравцем "Мілана". І що з того, що Ібрагімович у своєму першому матчі за нову команду нічого не забив? Що з того, що колись переможний "Мілан" безсило борсається у середині турнірної таблиці чемпіонату Італії? Все одно великий Ібрагимович витискає із перших шпальт та заголовків не менш великого Роналду із його "Ювентусом", який бореться за чемпіонський титул з "Інтером".

Причина цього явища проста. Златан Ібрагимович - феноменальний футболіст, який вже майже двадцять років творить дива на полі. І не важливо, у якому турнірі та за яку команду виступає у це момент Златан. Тому що здатність забити гол із ним залишається завжди. Варто лише трохи почекати і додивитися гру до кінця.

У ці самі дні українські спортивні ЗМІ засинають та прокидаються із іменем Мілевського. Майже ровесник Ібрагимовича — Мілевському за документами ніби десь тридцять п'ять— вже давно не забиває м'ячів, мандруючи із одної заштатної команди до іншої. Ті, кому нині по шістнадцять, взагалі ніколи не бачили Мілевського на футбольному полі. А їм це і не треба!

Ті, кому нині по шістнадцять, взагалі ніколи не бачили Мілевського на футбольному полі. А їм це і не треба

Тому що майже щоденні новини з іменем Мілевського зовсім не про футбол. Це новини про те, як колишній футболіст "тусується". Де був, з ким сидів, де пив, що їв, де ср...в. І так щодня.

Невже у всьому нашому футболі немає хоча б однієї фігури, яка була би гідна щоденного згадування і при цьому ще й грала у футбол? Подивіться самі — за популярністю в наших новинах Мілевського переслідують Шевченко та Ярмоленко. Перший теж вже давно не грає, другий близький до цього.

Не думаю, що причина в тому, що наші футболісти аж настільки гірші за тих же італійських. Вона полягає в іншому. Уся Італія щосуботи та щонеділі дивиться черговий тур свого футбольного чемпіонату, а потім його цілий тиждень обговорює. А хто дивиться наш чемпіонат? Запитайте і почуєте, що черговий вибрик Мілевського нашій молоді цікавішій за всю вітчизняну "прем'єр-лігу". Отаке.

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі