Свою роль Донбас виконав. Тепер Росія викине його у смітник

Люди там живуть, як зомбі: ні життя – ні смерть, ні війни, ні миру

Не знаю кому як, але мені від початку було очевидно, що ДНР/ЛНР - це аналог Придністровської республіки, Абхазії, проросійської частини Осетії. Мертвонароджені утворення, призначені виключно для заподіяння дискомфорту тим, у кого відірвані.

Звучить цинічно, але кожному дається по його... ні, не по вірі, а по якості. Що могло вийти з Придністров'я, крім червоножопого анклаву, який перебивається контрабандою сигарет, спиртного, торгівлею зброєю та іншими принадами "вільної" життя? Що могло вийти з Абхазії? Ну, крім того, що з неї вийшло? Клімат чудовий, мандарини ростуть самі, море чудове і іржавими залізничними коліями, серед руїн вокзалів бродять кози. Зі світовим курортом не склалося. З російським туристом теж. За що боролися, на те і... Зате в уряді виключно проросійські громадяни.

Їздити на Кіпр росіянам простіше, приємніше і дешевше. З чим я кримчан і вітаю. Звикайте їсти недоїдки, як і належить зрадникам

Нещодавно був на Кіпрі. Залишилося враження, що виїжджав до Воронежа. Туристів з Росії значно більше, ніж кіпріотів. Мамки, бабки, дітки і няньки - всюди. На пляжі, як у Робочому куточку в серпні, але сервіс кращий. Питання: чому росіяни не везуть гроші в Крим, який відібрала у нас? Усе просто: не дивлячись на те, що обидва починаються на букву К, їздити на Кіпр росіянам простіше, приємніше і дешевше. З чим я кримчан і вітаю. Звикайте їсти недоїдки, як і належить зрадникам. Ви, звичайно, не Абхазія, але й Лімасолом вам не стати.

А ДНР/ЛНР - це не Крим і не Абхазія. Це жопа світу з поганим кліматом, з якої звалила мисляча частина населення. Не вся, звичайно, альтернативно мисляча залишилася, але від цього тільки гірше. Про інвестиції я щось не чув, та й хто захоче інвестувати в невизнаний Бандустан? А ось про вивезені в РФ підприємства читав. Не знаю, чи правда це, але не думаю, що когось із можновладців у Росії цікавить доля регіону. Тільки для злочинних схем, хіба що.

Брати їх у склад РФ ніхто не збирається, втюхати в нинішньому стані Україні теж не виходить. Нести важко, кинути шкода. Розвивати - нікому не потрібно. Свою роль - роль димової завіси для прикриття окупації Криму, вони виконали. Що роблять з презервативом після статевого акту? Знімають, акуратно зав'язують на вузлик і викидають у відро для сміття. Ну, не біля серця ж зберігати цей "плід любові"!

За всю історію у Росії не було жодного вдалого проекту на експорт

Перспективи розвитку регіону я не бачу. До себе їх РФ не бере. Ми теж їх не беремо на російських умовах. А на наших вони не хочуть.

Чи довго буде триматися на поверхні протиприродне новоутворення? Не знаю. Абхазія не тоне. Придністров'я теж. Проросійська Осетія, начебто, нікуди не поділася.

Життям це назвати важко, але існування краще за смерть, чи не так? Ось і живуть, як зомбі: ні життя - ні смерть, ні війни, ні миру. Як заповідав великий Троцький. Мені їх не шкода.

За всю історію у Росії не було жодного вдалого проекту на експорт. Навіть горезвісні болгари завжди, у всіх війнах воювали проти визволителів-братушек. Всі союзи, зліплені з гівна і палиць за допомогою російського багнета і танкових гусениць, розвалилися, щойно багнет затупився, а гусениці загрузли у власних проблемах.

І нинішні штопані гондольєри "русского мира" не виняток. Одна доля - на вузлик і в смітник. Як самі собі і намалювали.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі