Макарони з гречкою та грибами – це геніально

Світ їжі стане для вас іншим

Мозок буде панікувати. Мозок буде відчувати стрес. Мозок скаже, що він більше не хоче вам належати та захоче зійти на наступній зупинці. Мозку буде страшно. Мозок буде горланити як різаний та ридати. Десь буде боляче. Це варто пережити та видихнути. І світ їжі стане для вас іншим. Я підготував для вас добірку рецептів, які ламають. Це спочатку. Вас відпустить шок, і ви по-іншому почнете сприймати життя.

1. Банани. Смажені. На вершковому маслі. Зі шкіркою. З цибулею, карі, лимоном та сіллю. І це офігезно.

2. Макарони з гречкою та грибами. Дивно, знаю. Але ж ви мені довіряєте, так? Гречка тут - це елемент, який додає структури. Її трошки, і вона твердувата. Як горішки чи насіння. І це просто геніально. Плюс класнінькі гливи, зелень та часник. Зис іс меджік.

3. Проста картопля. Але непроста. Бо запечена вона з айвою. Два контрастних смаки. Вау.

4. Оладки. З кабачками та бананами. Бог створив два прикольних, але різних продукти. А я взяв і поєднав. Всесвіт аплодує. Кабачок нейтральний, але відповідає за хрумку структуру. Банан солодкий та додає тягучості. Змішуєте, смажите, на хрумкі гарячі оладки викладаєте сметану, відчуваєте щастя.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Наші автори
Світлана Сіщук Журналіст Української служби "Голосу Америки"
Борислав Береза Громадсько-політичний діяч
Геннадій Друзенко Міжнародний правник
Володимир Горбач Політичний аналітик Інституту Євро­атлантичного співробітництва
Віктор Вовк Громадсько-політичний діяч
Погода