Топінамбур ідеально підходить для крем-супу
Нехай вам буде смачно і тепло
Коли холодно і осінь - хочеться супчику. Щоб тепло розливалося у замерзлій душі. А хто я такий, щоб ігнорувати осінь і холод? Так не можна. Тому ділюся з вами ідеями осінніх кремових супів. Щоб ви їли і вам було добре.
1. Зробіть просто гарбузовий крем-суп. Гарбуз запечіть із часником, медом і оливковою олією. Збийте з теплими вершками. Додайте песто і пармезанові чіпси (запечена гірка з натертого пармезану).
2. Крем-суп з цвітної капусти. Його ще Дюбаррі називають. Такий простий, що аж смішно. Тримайте цвітну капусту у воді 1 хвилину. Потім кидаєте в молоко, додаєте обсмажений порей, мускатний горіх, сіль і перець за смаком. Проварюєте 7-10 хвилин на найменшому вогні, збиваєте блендером і насолоджуєтеся.
3. Якщо побачите на ринку топінамбур - тягніть в дім. Тому що топінамбур - це диво. Солодкий, горіховий і дуже ніжний смак. Ідеальний для крем-супу. І ще структура. Суп матиме ідеальну шовковисту структуру.
І нехай вам буде смачно і тепло.
Коментарі