Топінамбур ідеально підходить для крем-супу

Нехай вам буде смачно і тепло

Коли холодно і осінь - хочеться супчику. Щоб тепло розливалося у замерзлій душі. А хто я такий, щоб ігнорувати осінь і холод? Так не можна. Тому ділюся з вами ідеями осінніх кремових супів. Щоб ви їли і вам було добре.

1. Зробіть просто гарбузовий крем-суп. Гарбуз запечіть із часником, медом і оливковою олією. Збийте з теплими вершками. Додайте песто і пармезанові чіпси (запечена гірка з натертого пармезану).

2. Крем-суп з цвітної капусти. Його ще Дюбаррі називають. Такий простий, що аж смішно. Тримайте цвітну капусту у воді 1 хвилину. Потім кидаєте в молоко, додаєте обсмажений порей, мускатний горіх, сіль і перець за смаком. Проварюєте 7-10 хвилин на найменшому вогні, збиваєте блендером і насолоджуєтеся.

3. Якщо побачите на ринку топінамбур - тягніть в дім. Тому що топінамбур - це диво. Солодкий, горіховий і дуже ніжний смак. Ідеальний для крем-супу. І ще структура. Суп матиме ідеальну шовковисту структуру.

І нехай вам буде смачно і тепло.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі