Виноград може бути гарніром до м'яса

Ідеально підлаштовується до будь-якого смаку

Виноградне безумство, привіт. Я нудьгував. Тому що виноград - це та деталь, яка робить їжу вибуховою. Той непомітний місток від "та ну, це ж зазвичайно" до "о боги, тягніть нашатир, а то я зараз втрачу свідомість від захвату". Солодкість винограду ідеально підлаштовується до будь-якого смаку. До м'яса, до сиру, в салат, в рис, в десерт і так далі. Не вірите? Розповідаю, що приготувати.

1. Просто запечіть виноград. З свіжомеленим перцем і оливковою олією. Це так просто, але так вау, що забуваються всі слова. Їжте як гарнір до м'яса. Ваше життя розділиться на "до" і "після". Попереджаю, такими як раніше ви вже ніколи не станете.

2. Варення з винограду з ваніллю. Ніби вас на прощання поцілувало літо. З поцілунком воно передало всю солодкість і тепло. Щоб вам було простіше жити далі. Щоб вечорами, коли сумно, холодно і самотньо, ви брали ложечку варення, додавали до м'яса, м'якого сиру, сиру з пліснявою і посміхалися.

3. Салат із сочевицею і виноградом. Божественно. Ось тільки уявіть: щільна сочевиця, солона бринза, солодкий виноград, гостра рукола. Будь-які слова тут зайві. Просто спробуйте.

4. Тарталетки з козячим сиром і виноградом. Пісочне тісто, м'який сир, виноград, який своєю соковитістю балансує важкий і різкий смак інших складових. Вибачте, але це геніально.

Зійдіть з розуму від винограду.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі