Путін встромив ножа в серце російської економіки

Брехня – кров системи

Середня заробітна плата вчителів московських шкіл за підсумками першого півріччя 2019 року становить 114 тис. рублів. Про це на міській педагогічній раді повідомив мер Москви Сергій Собянін.

"Торік я сказав, що заробітна плата московських вчителів повинна до кінця року сягнути 100 тис. рублів, мені мало хто повірив. У першому півріччі 2019 року середня зарплата московських вчителів досягла 114 тис. рублів", - сказав мер, ледь не виблискуючи золотим німбом. А населення Росії станом на 1 січня 2019 року складає 146 780 720 осіб. Такі дані 29 серпня опублікував Росстат. А тепер давайте з'єднаємо ці дві цифрові точки і спробуємо обчислити коефіцієнт брехні. Офіційний чиновник В'ячеслав Ніконов, якого не запідозриш в роботі на вражий Держдеп й інші темні сили, стверджує, що за часткою витрат на освіту у валовому внутрішньому продукті країни Росія займає 98 місце у світі.

А за офіційними даними у березні 2019 року середня зарплата вчителя в Москві становила 55 тис. рублів. Тобто, коефіцієнт собянінської брехні становить понад 100% від правдивої цифри. Якщо той же коефіцієнт застосувати до цифри Росстату, вийде, що в Росії зараз проживає не 146 мільйонів, як декларує одіозно-офіціозна контора, а близько 80 млн осіб - що, безумовно, більше схоже на правду.

Коефіцієнт брехні давно пора застосовувати у вигляді поправки до будь-якої інформації, що надходить від офіційних джерел і засобів масової пропаганди

Коефіцієнт брехні давно пора застосовувати у вигляді поправки до будь-якої інформації, що надходить від офіційних джерел і засобів масової пропаганди. Путін, наприклад, висловив невдоволення уповільненням темпів зростання доходів населення - в той час, як доходи впевнено падають в пекло з 2014 року - з того самого моменту, як переможний вогонь Сочі перекинувся на Україну у вигляді анексії Криму і бурятського ополчення Донбасу. Ці імперські завоювання вождя з галюцинаціями обрушили рубль і встромили ножа в серце напів дохлої економіки, але за законами гібридного жанру, щоб "Лох ціпенів, але не здогадувався" - система прийняла нові методики підрахунків результатів тотальних провалів, нині іменованих настільки витіювато, що сенс втрачається в будяках визначень. Відверте падіння доходів - це "негативне зростання", вимирання населення - "перевищення частки смертності над народжуваністю", і взагалі: чорне - це біле, мир - це війна. Класика, але з гібридним душком Луб'янки.

Відверте падіння доходів - це "негативне зростання", вимирання населення - "перевищення частки смертності над народжуваністю", і взагалі: чорне - це біле, мир - це війна

Для тих, кого вже тягне на свіже протестне повітря - існує ціла Держкорпорація ОМОН, що розмістила вакансію про пошук співробітників "для охорони громадського порядку і забезпечення громадської безпеки під час проведення масових заходів у Москві". Відчуваєте, як про вас піклуються дядьки в силових кабінетах? Як заточують багнети, заряджають електрошокери і відпрацьовують удари гумовим кийком - так, щоб печінка сама вискакувала і розмазувалася по асфальту. Як зазначено в оголошенні, бійцям обіцяно щомісячну платню до 65 тис. рублів. Досвіду роботи від кандидатів не потрібно, для них досить середньої шкільної освіти. Відслужив в армії, відморозив голову і вперед, в Строгіно, на вулицю Твардовського, 2 корпус 2. Там розквартирують і чекай, коли покличуть бити москвичів, що зажерлися.

Для тих, кого вже тягне на свіже протестне повітря - існує ціла Держкорпорація ОМОН

Так виглядає запрошення до громадянської війни. Вони стрілятимуть обов'язково. Це вам не сопливі ГКЧПісти з тремтячими від страху ручками. У Янаєва і Крючкова не було вілл, як у Сєчіна з Міллером. Вони за країну хворіли. По-своєму, звичайно. Їм просто хотілося залишитися у звичній радянській системі координат, яка вже здохла. Щоб як за Брежнєва або Андропова. А ці хочуть, щоб андроповщина була для бидло-населення, а для них - квітучий західний рай з елементами національного кріпацтва у вигляді дворових дівок з кокошниками. Діти Чайки - чим не нові дворяни? А син Вальки Шепетівської - чим не князь? Або не любий вам оленевод Собянін? Дивіться, аж 114 тисяч карбованців вчителям дає! Бреше, собяка, зате як міцно!

Елементи майбутньої громадянської бійні проглядаються навіть у містичному анекдоті про шамана Габишева (Якутський шаман Олександр Габишев уже 5 місяці йде у бік Москви, звідки в 2021 році має намір вигнати Володимира Путіна. Вважає його породженням темних сил. - Gazeta.ua), що наполегливо рухається на Москву з бубном. Уже злісних ментів-шайтанів на нього наслали, щоб ті викрали його скромний авто-віз. Тепер, на підступах до Улан-Уде, шлях перегородили пропутінські палії жертовних бурятських верблюдів. Розпіарене поле "Битви екстрасенсів" ризикує перейти під контроль несистемного воїна з Якутії, який продовжує крокувати країною, як Штірліц коридорами гестапо.

Навальний - гібридний Путін, мета якого - виявити незадоволених, пересаджати їх у автозаки і переконати вкотре зіграти за правилами фашистської системи

А в цей час нещасну Любов Соболь обливають пахучими рідинами напередодні протесту 31 серпня. Її натхненник, Олексій Навальний - вже мало не виконувач всього опозиційного, - закликає 8 вересня прийти на ерзац-ділянки і "розумно проголосувати". Солодка морквина, до якої дотягнеться навіть тупий ослик, повинна легітимізувати плебісцит в зоні столичного ГУЛАГу. Представивши свій список, Олексій Анатолійович, який довго грав роль "опозиційного вождя" скидає маску і пред'являє личину системного провокатора, який закликає в'язнів піти і вибрати собі гауляйтерів, й остаточно підкоритися режиму. Це і є зрада. Виходить, що Навальний - гібридний Путін, мета якого - виявити незадоволених, пересаджати їх у автозаки і переконати вкотре зіграти за правилами фашистської системи. Як в 2013-му, коли саме Навальний забезпечив мерство Собяніну. Мабуть, ситуація така, що Альошу, цей найдорожчий проект Луб'янки, вирішили кинути в топку заради забезпечення явки лохторату 8 вересня. Тому що - ну, який він майбутній президент, коли "дідусь" невтомний і йти не збирається?

Брехня - кров системи, що циркулює заради пролонгації її життя. І кожного нового дня необхідне нове переливання брехні. Декалітрами і мегатоннами. І тільки катастрофи гібридними не бувають. Як і сама смерть, яка, не підкоряючись логіці брехні, завжди приходить по-справжньому.

Оригінал і реквізити для підтримки проекту Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі