"Ювентус" знову стане чемпіоном

Італійській серії "А" заважає відсутність інтриги

24 cерпня стартує чемпіонат Італії. Серія "А" нині – не найсильніший турнір у Європі, програє, насамперед, англійській лізі. Але інтерес до італійського футболу збільшився завдяки інвестиціям зі США та Китаю. Як наслідок, італійські клуби поводяться доволі активно на трансферному ринку, думають не тільки про вдалий продаж власних зірок, але і про хороші придбання. "Ювентус" та "Інтер" за останні сезони проводять багато трансферів. Криштіану Роналду – зірка першої величини - приїхав до Італії. "Наполі" став місцевим грандом, зайняв місце, яке втратив "Мілан".

"Ювентус" - беззаперечний лідер італійського футболу десятих років. Поки жоден клуб не може кинути їм виклик. Думаю, що цього сезону також нічого не зміниться. Відбулася зміна тренера (https://gazeta.ua/articles/sport/_uventus-priznachiv-novogo-golovnogo-trenera/909462), буде перебудова команди, але склад дозволяє розраховувати на восьмий поспіль титул.

Фонсека – не розвиває гравців. Він дбає тільки про свій інтерес. Такі методи роботи, як були в Україні, в нього навряд чи пройдуть в Італії

Домінування "Юве" заважає італійському футболу. Глядачі хочуть бачити не тільки красивий футбол, але й інтригу. Цього в Італії немає. Цим серія "А" схожа на німецьку лігу, де господарює "Баварія".

Цього літа "Ювентус", "Інтер, "Мілан", "Рома" змінили своїх тренерів. Виходить, що відразу чотири команди вирішили розпрощатися з попередніми наставниками. Причина - вони досягли максимуму. Далі потрібно рухатися та розвиватися. Тому запросили нових спеціалістів для подальшого прогресу команд .

Колишній тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека очолив "Рому". Столичний клуб зараз переживає непрості часи. Не так давно Мірча Луческу сказав, що Фонсека думав тільки за титули, а не за розвиток команди. Я про це казав давно. Фонсека – не той тренер, який розвиває гравців, чи думає про перспективи. Він дбає тільки про свій інтерес. Такі методи роботи, як були в Україні, в нього навряд чи пройдуть в Італії. "Рома" - амбіційний клуб зі своїм традиціями. В Італії кожен крок тренера розглядають під мікроскопом. Тому критики, тиску Фонсеці точно не уникнути.

Цього літа до Італії переїхали відразу два українські футболісти. Руслан Малиновський став гравцем "Аталанти", а Євген Шахов підписав контракт з "Лечче"

Цього літа до Італії переїхали відразу два українські футболісти – Руслан Малиновський став гравцем "Аталанти", а Євген Шахов підписав контракт з "Лечче". Зараз збірна України на хорошому рахунку. Тому інтерес до українців зріс. Не варто забувати, що Андрій Шевченко має хорошу репутацію саме в Італії. Думаю, до його думки можуть прислуховуватися.

Для Шахова великий плюс, що він зміг перебратися у топ - чемпіонат. Будемо дивитися, як у нього буде виходити на серйозному рівні. Для мене цей гравець асоціюється з вдалими виходами на заміну. Сподіваюся, для Малиновського буде вдалий сезон. Руслан показав себе, як гравець, який здатен приймати нові виклики, підлаштовуватися під нові реалії, боротися за своє місце під сонцем.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі