Українська мрія - стати головним і всім хамити

Це природна основа української політики

Американська мрія - багато працювати і стати багатим, створивши свій бізнес або очоливши корпорацію.

Українська мрія - стати найголовнішим начальником і нахамити всім цим жлобам, які є начальниками сьогодні.

Це архетип української мрії. Образ вахтера. Який ненавидить успішних і багатих, страждає від комплексів, порівнюючи себе з ними і хоче помститися. Потрапити на вершину харчового ланцюжка вахтерів і помститися. І вже точно не вірить, що успішним і багатим можна стати чесно. А тому всі вони гідні приниження.

Треба багато працювати, до цього багато вчиться і в підсумку стати успішним

Забрати і поділити. Обмежити зарплати. Щоб не було багатих. А ті, хто вже багатий, повинні понести покарання. Немає моделі, що треба багато працювати, до цього багато вчиться і в підсумку стати успішним. Ні, всі хочуть пити в 10-му класі горілку, в університеті кликати "шару" і потім відразу стати багатими. А якщо не вийде - то винен злісний світ, який не справедливий до маленького і чесного українця. А хто зміг - так це по блату. І їх треба ненавидіти. І при можливості - залізти наверх і нахамити. І не кажіть тут про корупцію. Тому що простий українець вважає її природною, і, уявляючи себе на місці головного вахтера, думає, що зробив би так само. І поставив би друзів на основні посади. Тому що "кум повинен все порішати".

Плювати, що в світі немає успішних соціалістичних країн

І щоб всі були рівні. Соціалізм. І плювати, що в світі немає успішних соціалістичних країн. Тим більше, в телевізорі показували, як добре живуть шведи. І плювати, що у них ринкова економіка, просто податки високі. Всі повинні бути рівними. І не висовуватися.

Люди хочуть бачити хамство і приниження. Адже це відображає їхню мрію. Кожен з них міг виявитися на цьому місці. І принизити цих вискочок. Кожен з простих українців уявляє себе на місці хама і отримує справжнє задоволення. "Ай молодець, я б теж так зміг". І не важливо, що може за хамством ховаються комплекси і невпевненість. Важливий ефект інтелектуального оргазму, який отримує середньостатистичний українець, коли бачить, як принижують тих, кого він не любить.

Біда українських вахтерів - що можна хамити тільки іншим українцям

Біда українських вахтерів - що можна хамити тільки іншим українцям. Тому що вони "нижче за званням". Ах як він мріє нахамити американцям, МВФ або ЄС. Навіть серіал може зняти, де робить це. Просто для себе. Як сидячи на дивані і попиваючи пиво, фантазує про те, як займається сексом з Анджеліною Джолі. Хоч так. І якщо в реальності вони сильніші. І без них нікуди. Нехай буде просто візуалізація мрії.

Поки не зміниться українська мрія - не зміниться і українська реальність

І це не про політиків. Це про простих українців. Їх бажання. І мрії. Українські мрії. І поки не зміниться українська мрія - не зміниться і українська реальність. І українські політики, як частина реальності, що відображають сподівання, надії і бажання простих громадян України.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі