"Товариші з Москви" виклали самі на себе компромат

Для тих, хто ще вірить, що в Україні йде "громадянська війна"

Сьогодні участь Росії в подіях на сході України не приховують вже навіть самі росіяни. Ось, наприклад, комбат бригади "Призрак" (ЛНР) Олексій Марков (зрозуміло, громадянин Росії з Москви) прямим текстом говорить в інтерв'ю, що в степах Донбасу нізвідки взяти запчастини і зброю. І дякує "товаришам із Москви", які забезпечують всім цим незаконні збройні формуваннями ЛДНР.

Пам'ятаю, як 2 роки тому представники Росії в суді ООН доводили, що "ополченці" самі відкопали зброю і техніку "в шахтах Донбасу". А тепер один з польових командирів ЛНР відкритим текстом говорить, що все це фуфло, і нічого в степах знайти неможливо і тільки на поставки з РФ вся надія. На українську пропаганду таку заяву вже не спишеш.

Нічого в степах знайти неможливо і тільки на поставки з РФ вся надія

Цікава "громадянська війна". У Донецьку поставили пам'ятник командиру Олегу Мамієву, який приїхав вбивати українців з Північної Осетії. У Луганську інший командир з Москви відкрито розповідає, що запчастини і "засоби для їх видобутку" бойовики отримують з Росії. А причому тоді тут Донбас взагалі?

Оригінальне інтерв'ю Маркова вже видалили. Із запізненням недоумки зрозуміли, що виклали компромат самі на себе. Але в інтернеті нічого нікуди не зникає, так що завдяки комбату "Призрака" Україна отримала ще одне підтвердження російської агресії і черговий аргумент в міжнародних судах.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі