Стратегія Коломойського – хаос і безвладдя, всі проти всіх

Вихід "Народного фронту" з коаліції нічого не змінює. Раду розпустять

Не важливо, є юридичні підстави чи ні. Коломойський завжди був майстром знайти який-небудь Задрищенський окружний гівносуд, який прийме будь-яке потрібне йому рішення за певну кількість грошових знаків. До речі, привіт коаліції і особисто Петру Порошенку за судову реформу, яку так і не спромоглися довести до кінця за 5 років.

У Коломойського немає контролю Ради і держапарату. І не буде навіть після виборів у Раду. Тому його стратегія - хаос і безвладдя, коли всі проти всіх. Тоді він отримає перевагу, маючи посаду президента. Не виключено, що у нас буде дві Верховні Ради, два Кабміни і два Нацбанки: одні - законні, інші - сформовані указами Коломойського.

Не виключено, що у нас буде дві Верховні Ради, два Кабміни і два Нацбанки: одні - законні, інші - сформовані указами Коломойського

Я знаю, багато хто з тих, хто голосував за Коломойського, тільки б не Порошенко, говорили, що якщо він узурпує владу, вони вийдуть на вулиці і змусять його діяти конституційно. Так ось. Якщо ви дійсно переживаєте за демократію в Україні, мені здається, вам уже час виходити. Тому що пара рішень проституційного суду і Коломойський отримає повноваження Януковича. Думай. Те!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі