Депутати пішли на зустріч агресивному жлобству українців

Чесний платник податків вкотре відчув себе лохом

Верховна Рада відстрочила введення штрафу для євробляхерів ще на три місяці

У цей момент лохами себе відчули не тільки чесні автовласники, які купили машини відповідно до закону і оплатили всі податки, але навіть ті євробляхери, які встигли провести розмитнення за пільговим тарифом, витрачаючи для цього свій час і гроші. Без лоха і життя погане.

Депутати вкотре продемонстрували негативний стимул для суспільства. Якщо ти живеш за законом, ти дурень. Ти завжди програєш. Порушуй правила і качай права – і ти в дамках.

Депутати вкотре продемонстрували негативний стимул для суспільства. Якщо ти живеш за законом, ти дурень

І можна було зрозуміти депутатів, коли по дорогах їздили сотні тисяч євробляхерів. Це вже була проблема. І так, її якось потрібно було вирішувати. Штрафувати таку кількість машин, як виявилося, у держави Україна немає інституційних сил. Слабка держава. І йде на поводу. Спочатку це були вкладники банку Михайлівський, потім ось євробляхери. Але зараз-то левова частка машин вже розмитнена. А решта пішли на запчастини. На дорогах просто вже не видно євробляхерів. Від слова зовсім. Але депутати все одно йдуть їм назустріч. Назустріч агресивному жлобству.

Це тріумф жлобства. А можливо тріумф якихось схем. Бо не секрет, що розмитненням займаються як старі машини, так і нові, які тільки завозяться. І теж за пільговим тарифом. Що ж, тепер за 3 місяці можна завезти ще багато автомобілів. А податки – то пусте. Адже однаково це не гроші депутатів, а гроші суспільства. Плювати. З них не убуде. А на медицину можна і не назбирати, наприклад. Кому воно треба.

Не дивуйтеся, коли будуть плодитися нові схеми. Адже парламент щойно дав їм добро

У будь-якому випадку, чесний платник податків вкотре може відчути себе лохом. На якого плювати. І потім не дивуйтеся, коли будуть плодитися нові схеми. Адже парламент щойно дав їм добро. В черговий раз. Стимулюючи схеми замість поведінки в межах закону. І потім не дивуйтеся, що в країні немає верховенства права. Не дивуйтеся рішенням окружного адміністративного суду. Не дивуйтеся, що ніхто не дотримується правил на дорогах. Це парламент сказав їм, що так можна. Такими ось рішеннями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі