Не чіпайте банки своїми брудними лапами, панове соціалісти

Влада не варто того хаосу, який може спровокувати нестабільність банківської системи

Мені дуже не подобається, коли від бізнесменів вимагають продавати цибулю по 10 гривень, якщо її ціна – 20. Бо якщо підійти до питання системно і домогтися того, щоб продавали таки по 10, то в результаті не буде цибулі ні по 10, ні по 20 . А буде по 50. По блату. І їхати за нею доведеться кудись у Ворзель або Яготин. Стояти в черзі, вантажити вночі в багажник і боятися, щоб не спалили поліцаї. Ми все це проходили зовсім недавно. Була така весела країна – СРСР. З ядерними ракетами, але без туалетного паперу. Нагадаю, СРСР здох. З усією своєю нафтою, газом, промисловістю, інфраструктурою.

Банки – одна з тих галузей, якими Україна може пишатися

Тому, коли збирають банкірів і розповідають їм, що кредити треба зробити дешевшими, у мене починає смикатися око. Банки – одна з тих галузей, якими Україна може пишатися. Не в кожній європейській країні (вірніше, практично, в жодній) гроші капають на рахунок через 15 хвилин після відправлення. За останні 5 років Нацбанк очистив банківську систему від схем і крадіжок грошей вкладників. Не допускав ручного управління курсом. Не друкував грошей для уряду навіть в найважчі, 2014-2015 роки.

Не чіпайте банки своїми брудними лапами, панове соціалісти! Влада не варто того хаосу, який може спровокувати нестабільність банківської системи.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі