Нажився на війні, відкрив копанку і погубив 17 осіб. Ось така еліта ЛНР

І ніхто нічого не зможе зробити

Одним із співвласників міні-шахти "Східкарбон", на якій 25 квітня загинули 17 осіб, виявився головлікар Луганської клінічної лікарні Олег Вольман.

У лютому 2017-го Вольман погорів на крадіжці ліків з гуманітарної допомоги в особливо великих розмірах. Тоді так звана "прокуратура ЛНР" виявила в підвалах лікарні замуровані схрони, забиті краденими медикаментами. Сюжет про це показували на всіх луганських каналах, і сьогодні це відео також є в мережі. Вольмана тоді затримали, але він симулював інсульт, щоб не потрапити в СІЗО.

Однак, вже в грудні 2017 року, відразу після перевороту в угрупованні ЛНР і повалення її лідера Ігоря Плотницького, Олег Вольман повернувся на посаду головлікаря Луганської клінічної лікарні. Будь-яких пояснень з цього приводу в ЗМІ, підконтрольних ЛНР, не з'явилося. Ніяких питань щодо виявлених схронів з награбованими ліками Олегу Вольману більше не задавали.

Виручені від продажу награбованих ліків гроші він ймовірно і інвестував у цю злощасну шахту, яка з 2014 року не працювала, але була запущена щойно Вольман повернувся на посаду головлікаря і відмазався від в'язниці.

Незважаючи на те, що люди працювали в диких умовах, без дотримання техніки безпеки і датчиків метану, за трагедію ніхто не відповість

Ось така еліта у "молодої республіки". Нажився на війні, вкрав гуманітарні медикаменти, відкрив копанку з безправною робочою силою, погубив 17 осіб. І ніхто нічого не зможе зробити.

Ніякого покарання за загибель шахтарів Вольман, звичайно ж, не понесе. Незважаючи на те, що люди працювали в диких умовах, без дотримання техніки безпеки і датчиків метану, за трагедію ніхто не відповість. Як зазвичай буває в таких випадках, звалять всю провину на небіжчиків і розкажуть, що хтось курив у забої.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі