Кремль вирішив допомогти Зеленському зайняти антиросійську позицію

ОРДЛО остаточно перетворюється на Придністров'я

Росія вирішила видавати паспорти жителям ОРДЛО за спрощеною процедурою. Це фактично робить виконання Мінських угод і реінтеграцію цих територій в Україну неможливими. ОРДЛО остаточно перетворюється на Придністров'я чи Абхазію.

Крок відверто недружній, спрямований на загострення ситуації. Ось і всі розмови про потепління відносин після зміни влади і "налагодження діалогу з новим керівництвом України". Росія йде на загострення в односторонньому порядку, без будь-якого видимого приводу, в той момент, коли всі очікували якоїсь нової фази діалогу.

Іншого шляху, крім "геть від Москви" не залишається

Не розумію, навіщо це було робити саме зараз. Але виглядає все так, ніби керівництво Росії з самого початку вирішило спалити мости і допомогти Зеленському зайняти антиросійську позицію. Може, це й на краще. Раніше я вже писав, що ніхто не зробив більше, для розриву російсько-українських зв'язків, ніж Кремль. Цю політику Москва продовжує вести і далі. І якщо так, іншого шляху, крім "геть від Москви" не залишається, навіть якщо комусь і хотілося вибрати інший шлях.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі