Є продукти, які зроблять смачнішою навіть траву

Це шахрайство. Але це те, що врятує вашу їжу в будь-який незрозумілій ситуації

Ось список продуктів, які зроблять смачнішим абсолютно все. Навіть траву. Так що в моменти відчаю і паніки відкривайте його і готуйте. У вас все вийде.

1. Вершкове масло. Хитрий прийом, на якому французи побудували свою кухню. Вони просто всюди додають вершкове масло. На ньому смажать, з ним запікають, варять, сплять. Це природний підсилювач смаку. І цим все сказано.

2. Коли ви розгублені і вам страшно - беріть пармезан. Він додасть впевненості. Працює за принципом вершкового масла - підсилює смак. Натріть його на звичайні помідори і життя вже стане кращим. На замітку: на порцію вам потрібно близько 10 г пармезану. Це 3-4 грн. Дорого? Ні.

Коли ви розгублені і вам страшно - беріть пармезан

3. Чебрець і розмарин. Тут все зрозуміло. Вони врятують світ.

4. Вино. Візьміть пасту або будь-яку крупу (вже готову; ідеально, якщо в бульйоні, але не принципово) і обсмажте у вершковому маслі з усім, чим хочете (овочі, м'ясо, риба-морепродукти), влийте вино, випаріть і насолоджуйтеся. Це ми про біле зараз. А з червоним тушкуйте м'ясо. Кролик з розмарином і червоним вином - божественно.

5. Часник. Думаю, ви знаєте, що з ним робити.

6. Лимон (сік і цедра). У салати, до риби, каш, десертів. До мурашок смачно з куркою або свининою.

7. Сушені томати. Коштують дорожче, ніж очікуєш від помідорів, але на порцію вам потрібно 0,5-1 шт (дрібно нарізати і сходити з розуму від ситуативної насиченості). А взагалі, можете приготувати самостійно в'ялені томати.

Сухарі. Дрібні панірувальні або висушені великі хлібні крихти. Додавайте до всього, що вимагає структури

8. Сухарі. Дрібні панірувальні або висушені великі хлібні крихти. Додавайте до всього, що вимагає структури. Від запеченого буряка до сирної запіканки.

9. Копчена паприка. Мало де продається, але якщо вона вам попадеться коли-небудь - хапайте і біжіть. Вона приголомшлива. Щойно спробуєте - все зрозумієте. Поліпшить овочі, м'ясо, яєчню і навіть борщ.

Думаю, принцип зрозумілий. Це справжній гастрочіттінг, не сперечаюся. Але іноді дуже потрібно. Берете будь-який продукт зі списку і поєднуєте з усім, чим хочете. Не обмежуйте себе. Зберігайте цей пост собі, щоб не хвилюватися щоразу, коли готуєте.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі