Роналду підтвердив свою феноменальність

Шанси "Тоттенхема" значно знижує відсутність Кейна

Найбільше в перших матчах чвертьфіналу Ліги чемпіонів сподобалася гра "Тоттенхема" проти "Манчестер Сіті" - тренерське протистояння Почеттіно та Гвардіоли. Інтрига в матчі була до останньої хвилини. Тренера "шпор" можна привітати із хорошим результатом та правильною тактикою на матч.

Для "Тоттенхема" вирішальною стала відсутність гри на два фронти. Команді Почеттіно не потрібно боротися за внутрішній титул в Англії. Тому вони підійшли більш підготовленими до гри, використовуючи слабкості "Сіті".

Якщо раніше "Ліверпуль" міг бігти вперед весь матч, то зараз команда стала обережною

Якби грав Кейн у матчі-відповіді, то шанси були б рівні. А без свого основного форварда, "шпорам" буде не просто. Важливим буде гол у ворота суперника. Якщо "Манчестер Сіті" може забити 1-2 м'ячі, то гол "Тоттенхема" в такій ситуації може стати вирішальним. Саме лідер атак Кейн був здатен стати його автором.

В іншій парі вівторка "Ліверпуль" - "Порту" вирішальним стали швидкі голи команди Клоппа на початку гри. Якщо раніше "Ліверпуль" міг бігти вперед весь матч, то зараз команда стала обережною. Думають про результат, уникаючи всіх можливих додаткових ризиків. У цій парі на відсотків 70 все вирішено.

У "Барси" бувають вихідні дні в захисті

Не сказав би, що у парі "Манчестер Юнайтед" - "Барселона" все ясно. Підопічні Сульшера приємно здивували. Під кінець явно додали в грі. Думаю, що в Іспанії їхні шанси будуть в концентрації, стандартах. Не варто забувати, що у "Барси" бувають вихідні дні в захисті. Цим за сприятливих обставин можна скористатися.

Італійські клуби одні із найбільш раціональних. Вони навіть грають матчі чемпіонату, як кубкові. Тому молодій команді "Аякса" буде вкрай важко. Перевага "Ювентуса" в класі була перед матчем, і залишається після нічиї в Амстердамі. Роналду вкотре підтвердив власний феномен. Після травми видав сильний матч. При цьому я б не став скидати із рахунків "Аякс". Команда виглядає сильно та цікаво в атаці. Вони здатні здивувати будь-якого суперника.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі