Віагра не покращує секс або оргазм. Міфи про неї - небезпечні

Препарат призначає тільки лікар і лише чоловікам

Минулого тижня старшокласники та студенти просто приголомшили мене інформацією: "Так, ми купуємо віагру заради приколу і займаємося під її дією сексом". - "У вас є проблеми з ерекцією?" - "Ні, звичайно. Але ж вона посилює відчуття і покращує оргазм!".

Після докладної розповіді, як діє віагра і, головне, які має протипоказання, я задумалася, скільки ж іще людей намагаються додати родзинку у вигляді віагри в свої сексуальні відносини. Я б ніколи в це не повірила, якби не бачила здивовані очі молоді: "А що тут такого?".

Віагра - це медичний препарат для чоловіків з еректильною дисфункцією. Призначається після обстеження тільки лікарем!

Навіть непотрібні феромони і шпанські мушки будуть доречніші за віагру. Від них хоча б шкоди ніякої

Віагра не покращує секс, відчуття або оргазм - це міф.

Віагра не викликає збудження - не вірте фільмам.

Віагра не зробить вас секс-гігантом, не продовжить статевий акт і не доведе жінку до оргазму. До речі, на жінок взагалі ніяк не діє - навіть не експериментуйте.

Віагра має величезний список протипоказань, і лікар завжди зважує користь і шкоду. Якщо у вас проблеми з серцево-судинною системою, тиском, зором, шлунково-кишковим трактом тощо - не можна приймати блакитну пігулку.

Якщо ви абсолютно здорові, віагра тим більше вам ні до чого.

Хочеться різноманітності? Тоді вам не в аптеку, а в секс-шоп: масажні масла, рідкі вібратори, збудники для чоловіків і жінок, лубриканти - розігріваючі, охолоджуючі, їстівні, ще маса варіантів. Навіть непотрібні феромони і шпанські мушки будуть доречніші за віагру. Від них хоча б шкоди ніякої.

Не втомлюся повторювати: сексуальна освіта в школах потрібна ще й для того, щоб підлітки, молодь і дорослі не ставили над собою небезпечні експерименти. Всім здоров'я!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі