Кремль однією рукою відправляє в Україну війська, іншою - допомагає їх знищувати

Бандерівці бандерівцями, але бізнес понад усе

Уже бачу, як наші охоронці розганяють інформацію, що розслідування Бігуса - "кремлівський вкид" під вибори, випущений, щоб скомпрометувати самого українського кандидата і т.д. Але інформація, викладена в сюжеті, насправді компрометує російську сторону не менше, ніж українську.

Інформація, викладена в сюжеті, компрометує російську сторону не менше, ніж українську

Адже виходить, що якщо українська сторона купувала контрабандні російські запчастини, то російська сторона їх поставляла. Тобто, постачала армію тієї самої України, яку з ранку до ночі на російському ТБ обзивають американською маріонеткою, звинувачують в геноциді російськомовного населення і т.д. Бандерівці бандерівцями, але бізнес понад усе.

Однією рукою Кремль відправляє в Україну гібридні війська, іншою - допомагає українським військовим більш ефективно їх знищувати. Поки по телевізору кричать про хунту і каральну операцію, на українські військові заводи спокійно йдуть запчастини для бронетехніки. Так що, думаю, матеріалу Бігуса порадіють і в ОРДЛО. Їм теж буде весело дізнатися про те, як Росія їх "рятує від фашистів" вже п'ятий рік.

Та і росіянам теж є над чим замислитися. Особливо тим, хто зустрічав з України вантаж-200.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі