Путінський режим впаде унаслідок кривавої бійні

Росія різко змінює курс від диктатури до тоталітаризму

Як тут не впадати в істерику, коли злісна Вашингтонщина знову намірилася посилити санкції проти найбільш мирного на планеті режиму? На арену випустили всіх коней кремлівської стайні: від Захарової до Пєскова. "Введіть санкції проти самих себе!" - верещить МЗСівська носоглотка. "Це межує з рекетом!" - виє Пєсков, жуючи і ковтаючи папірець з американської податкової поліції про ухилення благовірної від сплати зарубіжних податків.

Пєсков правий: "Краще не буде". США планують ввести санкції проти російських банків, які підтримують спроби Росії підірвати демократичні інститути в інших країнах, проти інвестицій в російські проекти в області зрідженого природного газу за межами РФ, а також обмеження щодо політиків, олігархів і членів їхніх сімей, які "сприяють протизаконним або корупційним діям в інтересах Володимира Путіна". А таких "скромних трудівників" розпилу і злодійства в кремлівській орбіті обертається багато. Їхні фінансові ерогенні зони краще не зачіпати: можуть і розбігтися. І - що ще гірше - здати галерного раба разом з веслами. І не буде ніякого столітнього путінського Рейху, який явився у кокаїновій маячні "батькові суверенної демократії", за сумісництвом - рабу галерної думки Асланбеку ібн Суркову.

"Скромних трудівників" розпилу і злодійства в кремлівській орбіті обертається багато. Їхні фінансові ерогенні зони краще не зачіпати: можуть і розбігтися

Останнього можна зрозуміти: здоров'я похитнулося, до "Берези" вже не притулитися, Фрідман далеко, а "давати дуба" на самоті не хочеться. Приклад медійного раба Міши Лесина, якого забили бейсбольними битами в номері американського готелю для гомосексуалістів, не надихає. Якщо вже помирати - то під рейхс-допінгом, в обіймах ніжного путлер-югенда, і під шалене бурління глибинного гівна, що вирвалося з гопницьких надр шансонового підворіття.

Подивіться, як казково влаштували життя Ткачов і Дворкович, як вони завзято п'ють "за аграрне лобі", відриваючись від земного рабського тягаря на бізнес-лайнері. А в цей час рідне ФСБ вже щосили трусить аграрний сектор, віджимаючи все в ім'я торжества Останнього Хапка. Співробітники Федеральної служби безпеки синхронно нагрянули з обшуками і виїмками документів у агрохолдинги, зернові компанії і продовольчі фабрики в 13 російських регіонах - Москві та Санкт-Петербурзі, Мордовії, Челябінській, Липецькій, Ленінградській та інших областях. Проведення обшуків офіційно підтвердила "Русагро", що займає перше місце в країні з виробництва цукру, свинарства, рослинництва і олієжирового бізнесу. Обшуки пройшли на Магнітогорській птахофабриці, в московському і регіональних офісах компанії "Настюша", на Волховському комбікормовому заводі, Синявинскій і Челябінській птахофабриках. Так, це - перерозподіл, так, це - віджимання. Після "братви" не повинно залишитися нічого. Вони ламають все, що ще якось працює і щось виробляє.

Не прийнято жодного закону, спрямованого на розвиток якої-небудь галузі. Тільки обмеження і заборони, в ім'я вилучення і задушення всього живого

Нездатність здурілої "братви" до створення добре видно на прикладі законотворчого сектора. За останні роки не прийнято жодного закону, спрямованого на розвиток якої-небудь галузі. Тільки обмеження і заборони, в ім'я вилучення і задушення всього живого.

Законопроект Лугового і Клішаса "Про суверенній інтернеті", спішно прийнятий в першому читанні, не просто суперечить букві і духу Конституції, в якій прямим текстом "цензура заборонена" - він покликаний остаточно закрити інформаційний простір в Росії. Тільки брехня і пропаганда, тільки контроль і покарання за несанкціоноване слово. Таким чином, Росія різко змінює курс від диктатури до тоталітаризму. Під завивання про "минулі перемоги", під нові показові арешти інакодумців та інаковіруючих, під прийняття закону про здачу в оренду ув'язнених для роботи на приватних підприємствах. Це навіть не феодалізм. Це - повернення до рабовласницького ладу.

Росія різко змінює курс від диктатури до тоталітаризму

22% поневолених, за даними Левада-центру, вже сьогодні готові вийти на протест. Питання: якщо із 17-мільйонних Москви і Підмосков'я вийдуть хоча б 3 мільйони осіб - чи зважиться Кремль на криваве придушення? З огляду на те, що режим врахував помилки путчистів, які так і не віддали наказу на розстріл москвичів у 1991 році - Путін зробить це. Як зробив на Майдані, надіславши на допомогу Януковичу добірних убивць. Тому готуватися треба до війни, яка незримо вже йде.

"Братва" вже зламала державу, зламала хребет суспільству, заборонила здоровий глузд, замінивши його божевільною клятвою на вірність гоп-фюреру. "Замазали" населення в окупації чужих територій і вбивствах сусідів. Так що цей режим, якщо і піде, то виключно унаслідок кривавої бійні. Прийняті закони діють тільки в бік репресій, і представники режиму вже не приховують своєї окупаційної суті - так що боротьба з цим чудовиськом може бути тільки збройнною. "Всеросійський страйк" мав би сенс лише в разі тотального несприйняття режиму і готовності до пасивного опору. Але 78% покірних або вбудованих в систему, позбавляють Росію шансу на безкровний варіант розвитку подій.

Прийняті закони діють тільки в бік репресій, і представники режиму вже не приховують своєї окупаційної суті - так що боротьба з цим чудовиськом може бути тільки збройнною

Ну, а поки онуки "дедовоевальщиков" не закупили вогнепальні предмети, кремлівська "малина" має намір терміново витрусити з них останнє. За словами уповноваженого із захисту прав підприємців Бориса Титова, уряд вважає, що у росіян дуже багато грошей - в панчохах і матрацах, трилітрових банках і свинях-скарбничках. Все це потрібно терміново випатрати і розбити. Закрили ларьки? Віджали бізнес? Пора замутити другу серію: відкрити знову і знову віджати.

Тільки за січень 2019-го чистий відтік капіталу з Росії склав 10 млрд рублів - 400 млн дол. Якщо звернути увагу на зростання споживчих кредитів - грошей у населення немає зовсім. Воно змушене позичати в банках, щоб вижити хоча б сьогодні, відігнавши від себе страшну думку про завтрашню розплату. Але ж вона постукає у двері обов'язково. І тоді доведеться зробити вибір: або платити за непідйомним рахунком, позбавляючи себе останнього, або стріляти в озлоблених кредиторів.

Звичайно, здичавілі вже сьогодні несамовито б'ють і ріжуть один одного, але одна справа - битовуха, а зовсім інша - озброєна відповідь системі. Коли на зміну ліберально-хіпстерскім кулькам з плакатами - рушниці з коктейлями Молотова. Коли замість "лайків" у соцмережах - ліхтарні стовпи, а замість "аффтар жжот" - "червоний півень" завбільшки з Рубльовку.

Оригінал і реквізити для підтримки проекту Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі