Гриценко в Давосі виглядав слабко. Юля – харизматично. Порошенко мав перевагу

Сніданок кандидатів

Добре, що кандидатів зібрали в Давосі. Можливо більше разом вони у такому форматі і не зберуться. Гриценко, Тимошенко, Порошенко.

Гриценко виглядав відверто слабко. Хоча є позитиви. По-перше, не "умнічав". Говорив загально і доступно. По-друге, з'явився меседж: одного строку достатньо, далі нехай молоді. Але в цілому, виступ був правильний і не цікавий. Загальні фрази про зеро толеранс до корупції, "догнати Польщу", "будемо лідерами в Європі" - все це не чіпляло. Виступ хоч і не поганий, але серйозно програвав іншим. Чомусь виступав українською, хоча англійською міг отримати додаткові бали на фоні Юлі.

Юля, звісно, моща. Не забула послатись на Робінсона і Аджемоглу. Нагадала, що сиділа в тюрмі при Януковичу, який не зміг на неї нарити корупцію. Випустила ракети по Пороху, нагадавши, що він був міністром, поки вона була в тюрмі. Відправила чіткий меседж "ніякої співпраці з Росією". Ще пару ракет в Порошенка по темі бізнесу і торгівлі з Росією. Як завжди, дуже харазматично.

Порошенко виступав як президент, а не кандидат. Тому інші опинились в нерівних умовах, оскільки їм дали по 5 хвилин, а Порошенку - 25

Порошенко виступав як президент, а не кандидат. Тому інші опинились в нерівних умовах, оскільки їм дали по 5 хвилин, а Порошенку - 25. Короткий синопсис спічу: Росія, Путін, війна, перемоги, безвіз, армія, томос. Пару ракет в Юлю: обіцяти зменшити ціну на конкретний товар - це політика Мадуро. Пару ракет в Зеленського: не можна прийти, постукати в двері Путіна і отримати мир. Світ з нами. Glory to Ukraine. Виступав англійською.

Загалом, лідери старої ліги очевидні. Питання тільки чи будуть сюрпризи від "нових"?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі