Київ два роки гуде про банди на залізничному вокзалі, а поліція тільки помітила

Про проблеми неможливо було не знати

Мер Віталій Кличко, міністр інфраструктури Володимир Омелян, глава Укрзалізниці Євген Кравцов і керівник поліції Києва Андрій Крищенко 18 січня інспектували столичний залізничний вокзал. Я розумію Кравцов і Омелян. Їх за цей вокзал штовхають кожного дня. Але навіщо там Кличко і Крищенко? Давайте, може, ще матір драконів запросимо порядок на київському вокзалі навести?

Бандитизм і нелегальна торгівля на вокзалі - проблема поліції і виключно поліції. Поліція зобов'язана охороняти правопорядок. Поліція має повноваження на охорону порядку. У поліції є ресурси для наведення порядку. Але місто другий рік гуде про банди на вокзалі. "Фейсбук" переповнений історіями про пригоди на вокзалі. А Крищенко тільки тепер помітив, що з вокзалом треба щось робити.

Бандитизм і нелегальна торгівля на вокзалі - проблема поліції і виключно поліції

Мені здається, що такий формат: ось ми зараз приїхали, побачили неподобства і усунемо - це величезний сором. Тому що особисто мені смішно, що начальник київської поліції зауважує проблему з вокзалом тоді, коли блогери вже пальці об клавіатуру стерли, описуючи напади бандитів на вокзалі.

Про проблеми вокзалу неможливо було не знати. Якщо твої підлеглі не доповідали - ти нуль, а не керівник. Якщо знав, але нічого не робив, виникає питання, чому. І це дуже незручне питання. З дуже поганим натяком.

Поліція працює гірше всіх інших державних інститутів. Прикро за патрульних, які повірили в зміни і пішли працювати в поліцію. Керівництво їх зрадило.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі