Чи хочуть росіяни війни? Вони нею живуть

Явка з повинною

У Росії популярна пісня "Хотят ли русские войны". Її крутять на всіх офіційних урочистостях ще з часів Радянського Союзу.

Саме написання цієї пісні - явка з повинною. Росіяни розуміють, що весь світ прекрасно знає, хто вони такі. Складно підрахувати, скільки воєн росіяни вели тільки за останні 20 років. Грузія, Вірменія, Молдова, Чечня, Югославія, Сирія, Таджикистан, Україна. Хто там ще в цьому списку? По суті, це не питання, чи хочуть вони війни, а маніпулятивне твердження, що не хочуть.

На одного того, що вже лежить під березою, в Росії знайдеться сотня, які лежать на дивані і вітають мерзенні війни Кремля

Там ще є такі зворушливі рядки: "спросите вы у тех ребят, что под березами лежат". Проблема в тому, що тих хлопців, що вже під березами, поки вони там не лежали, все цілком влаштовувало. Такі, як Моторолла, кидали роботу і спеціально на війну їхали зі своєї, прости Господи, Пермі. Це потім, коли ці хлопці вмирали на нашій землі, перед смертю їм, звичайно, вже не хотілося війни. Їм хотілося жити. Але це була лиш мить. Усе своє свідоме життя вони були не проти війни, а дуже навіть за. На одного того, що вже лежить під березою, в Росії знайдеться сотня, які лежать на дивані і вітають мерзенні війни Кремля.

Чи хочуть росіяни війни? Не просто хочуть. Вони нею живуть.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі