Путін наступає на старі радянські граблі

Чи проіснує Росія до 2024 року?

Російські військові засвітилися в бойових діях вже в чотирьох країнах: Україні, Сирії, Центральноафриканській Республіці та Лівії. Це нагадує ситуацію початку 80-х років. Коли незадовго до краху СРСР радянські "ихтамнеты" брали участь у конфліктах в Афганістані, Анголі, Ефіопії, Лівані, Мозамбіку.

Бородатий Олександр Солженіцин мав тоді істереку, що вільний світ втрачає країну за країною і скоро більшовики зжеруть м'якотілий Захід. Хитруни з Народно-трудового союзу розводили американців на бабки, розповідаючи про глибоко законспіровану мережу своїх прихильників в Росії, яка розрахована на десятиліття підпільної боротьби з комунізмом. Знаменитий письменник і філософ Олександр Зінов'єв говорив, що СРСР стійкіший, ніж будь-яка інша країна світу. І тільки скромний дисидент Андрій Амальрик вже давно написав книгу "Чи проіснує Радянський Союз до 1984 року?".

Незадовго до краху СРСР радянські "ихтамнеты" брали участь у конфліктах в Афганістані, Анголі, Ефіопії, Лівані, Мозамбіку

Історія повторюється. Путін наступає на старі, ще радянські граблі. Чи проіснує Російська Федерація в сучасному вигляді хоча б до 2024 року, чи надірветься в конфліктах по всьому світу і в руйнівній гонці озброєнь?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі