Наші предки були гопниками-варварами. Чому ж ми ниємо?

Ментальність сучасних українців – не наша

Чи замислювалися ви, звідки ростуть ноги у так званої української ментальності? Адже наші предки були нормальними гопниками-варварами. Вирізали печенігів і половців, завоювали величезні території. Навіть тодішню столицю світу Візантію грабувати ходили. Звідки взялися це занепадництво і ниття? Звідки стільки зради з будь-якого приводу – від погоди, до твітів президента США Дональда Трампа?

Ментальність сучасних українців – не наша. Її століттями насаджували окупанти. Переконували, що ми – нижча раса, пригноблена і ображена. Причому не просто пригноблена, а безпросвітно. Щоб ні у кого навіть думки не було щось міняти.

Серед нас – Небесна сотня. Українці стояли на смерть у Донецькому аеропорту. Ось наш менталітет

Усі радянські фільми зняті, як під копірку. Головний герой – росіянин. Поруч з ним представники союзних республік: українці, грузини, вірмени, молдавани. Вони демонстративно поважали головного героя. Завжди були готові слідувати за ним. А ворог або зрадник часто мав українське прізвище. Це тільки один приклад з тисячі за сотні років.

Треба чинити опір ворожій пропаганді. Ми – інші. Серед нас – Небесна сотня. Українці стояли на смерть у Донецькому аеропорту. Ось наша ментальність. Не смійте нити і страждати. Наше – боротися і перемагати. У війні, у бізнесі, у навчанні. Тільки так повернемо те місце в світі, якого заслуговуємо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі