Такого приниження російська розвідка ще не знала

На наших очах розігрується найсмішніший і найжахливіший фарс у виконанні російських спецслужб

Якщо в 1940-1980 роках радянські спецслужби провели ряд блискучих операцій проти західних розвідок, згадаємо ту ж "кембриджську п'ятірку", то сьогодні весь світ став свідком тотального приниження і знищення їхнього престижу.

Боширов-Чепіга і його побратим з ганьби "Петров", справжнє прізвище якого ще належить встановити, є квінтесенцією сучасного падіння російської розвідки. Можна прославитися підступним і жорстким, але бути посміховиськом всієї світової розвідувальної спільноти в нинішньому вигляді - такого приниження російська розвідка ніколи не знала.

Як і у випадку з розкриттям групи Анни Чапман (російська шпигунка, яку разом з іншими громадянами РФ депортували із США у липні 2010 року. - ред.), коли виявилося що в якості елітного підрозділу розвідки - нелегалів - були відправлені представники "золотої молоді" з метою не шукати секрети, а відриватися на Заході, "Боширов" і "Петров" - це нинішнє обличчя російських спецслужб.

"Боширов" і "Петров" - це нинішнє обличчя російських спецслужб

Чапман, до речі, після висилки з США, всіляко намагалася потрапити до Великобританії, а не повернутися в матінку Росію до рідних балалайки і ведмедів. Шкода тільки, що британська влада позбавили її громадянства і не пустили на свою територію. Така підлість англійців стала для Чапман справжнім потрясінням. Після повернення додому нелегалка стала ведучою програми "Анна Чапман і її чоловіки" на REN TV. Для Чепіги після його неоднозначного інтерв'ю з "Петровим", мабуть, належить знайти себе в схожому форматі "Чепіга і його чоловіки". Благо досвід є.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі