Маккейн не був патріотом України

Відповідальне лідерство зараз потрібне нам, як ніколи раніше

Джон Маккейн нагадав про те, що політики повинні бути лідерами. А хороші політики - бездоганними лідерами. За ним немає гучних скандалів, зате є реальні справи. Воював у В'єтнамі. Втратив там здоров'я, але не честь. Син адмірала Військово-морських сил США, Джон Маккейн, відмовився від дострокового звільнення, поки не відпустять його товаришів. Більше 5 років у полоні. Послідовний борець з комунізмом і комуністичною ідеологією.

Дуже хочеться, щоб епоха політичного гангам-стайлу скоріше закінчилася і скоморохи на кшталт Путіна, Трампа, Орбана, Земана вирушили на звалище історії до Нерона і Калігули. Люди заслуговують більшого, ніж спекуляції на низинних інстинктах, брехня й маніпуляції.

Хочеться, щоб епоха політичного гангам-стайлу скоріше закінчилася і скоморохи на кшталт Путіна, Трампа, Орбана, Земана вирушили на звалище історії

Мені здається, що людство на порозі третьої світової війни. Відповідальне лідерство зараз потрібне нам, як ніколи раніше. Саме тому так шкода, що йдуть такі люди, як Джон Маккейн. І так, він ніколи не був патріотом України. Він американець і завжди захищав свою країну. Просто він був чесною людиною. А чесній людині все, що сталося в Криму і на Донбасі гранично ясно. Джон Маккейн лише називав речі своїми іменами.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі