Дивно, що Медведчук вільно живе в нашому суспільстві

На суді Стуса була зламана доля однієї людини. Зараз ламають долі сотень тисяч

Мені здається, не має великого значення, що Віктор Медведчук зробив у справі Василя Стуса. Поет повстав проти системи. Чиїми руками система його добивала - без різниці.

Копатися в минулому захоплююче, але теперішнє важливіше. Важливо не те, що зробив молодий кар'єрист Медведчук 40 років тому, а що зараз робить проросійський політик Медведчук в Україні. Тому що на суді Стуса була зламана доля однієї людини, а тут вже зламані долі сотень тисяч. І це не межа.

Зараз вирішується доля України на сотні років вперед. Програємо - і розчинимося в Дикому степу, а наші діти служитимуть поневолювачам, як яничари. Подивіться на дітей в пілотках з автоматами в Донецьку і в Криму - це майбутнє наших дітей, якщо програємо.

Подивіться на дітей в пілотках з автоматами в Донецьку і в Криму - це майбутнє наших дітей, якщо програємо

Тому мені дивно, чому Медведчук вільно живе у нашому суспільстві. Нехай у нього, як у Хрещеного батька, все легально і його нема за що судити, але як же суспільство? Як ми з вами дозволяємо пособнику окупантів жити серед нас? Не розумію, чому журналісти беруть у нього інтерв'ю і кличуть на ефіри. Чому з ним вітаються, тиснуть руку, не соромляться публічно спілкуватися. Жодна "патріотична" організація, починаючи з партії "Свобода", "Правого Сектора" і закінчуючи С14 і рухом Саакашвілі не провела жодної силової акції по відношенню до того, хто її заслуговує набагато більше журналістів "Інтера" або дрібних сошок на зразок Крисіна. Ось незручні, але правильні питання, які треба ставити.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі