ФІФА не має права вчити Україну і Хорватію політкоректності

Пропаганда путінського режиму – звичайна річ. А фраза на підтримку України – "червона картка"

ФІФА, яка безсовісно продала два Кубка світу з футболу – Росії і Катару, вчить Україну і Хорватію політкоректності.

ФІФА вчить дві країни, які з інтервалом майже в 25 років стали об'єктами агресії двох режимів-близнюків – Слободана Милошевича і Володимира Путіна. Милошевич почав злочинну війну, яка супроводжувалася численними військовими злочинами проти Хорватії, Боснії і Герцеговини та Косово. Закінчив безславне життя в Гаазі. За офіційною версією помер від серцевого нападу у в'язниці Гаазького трибуналу.

ФІФА вчить політкоректності дві країни, які з інтервалом майже в 25 років стали об'єктами агресії двох режимів-близнюків - Милошевича і Путіна

На руках його кармічного брата Путіна загибель десятків тисяч мирних громадян в двох Чеченських війнах, грузинському конфлікті й війні проти України. Так багато збігів, що аж ніяково.

Але для ФІФА порушник хорват Домагой Віда. ФІФА настільки себе дискредитувала, що для неї політичні гасла вболівальників, яких підбурює Кремль, і пропаганда на весь світ путінського режиму - це звичайна річ. А лише одна фраза на підтримку України - вже "червона картка" на адресу хорватського футболіста. Це настільки ганебно, що само по собі не вимагає ніяких коментарів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі