Трампа не бентежать анексія Криму та залитий кров'ю Донбас

Безпрецедентна зрада України і США

Трампісти пишуть, що це всього лише стандартна ситуація: американські президенти не гребували зустрічатися з радянськими диктаторами, чому б і Трампу з Путіним не зустрітися. Це не так. Ситуація безпрецедентна.

Лідери США зустрічалися з комуністичними бонзами за абсолютно інших обставин. Це був вимушений військовий союз проти страшного ворога (Сталін - Рузвельт), десталінізація в СРСР (Хрущов - Ейзенхауер, Кеннеді), розрядка і гельсінкський процес (Брежнєв - Ніксон, Форд, Картер), Перебудова (Горбачов - Рейган, Буш). Таким чином, після Другої світової війни американські лідери зустрічалися з радянськими генсеками тільки тоді, коли ті відходили від жорсткого сталінського курсу і орієнтувалися на мирне співіснування. Не можна навіть уявити, щоб Рейган став зустрічатися з Брежнєвим після вторгнення в Афганістан. Зараз все навпаки. Трампа не бентежать анексія Криму та залитий кров'ю Донбас.

Проводити з Путіним цілком дружню зустріч - значить заохочувати його на продовження агресії

Путін веде відразу кілька агресивних воєн: в Україні, Сирії, гібридну проти Заходу. Він практично офіційно оголошений міжнародним терористом (після вердикту у справі Литвиненка, збитого Боїнга, отруєння Скрипалів і т.д.). За час правління він довів, що не дотримується жодних домовленостей і бреше, як дихає. У цій ситуації проводити з Путіним цілком дружню зустріч (а такою вона буде, судячи з висловлювань представників Білого дому) - значить заохочувати його на продовження агресії та інші злочини. Це удар по миру і безпеці на землі. Зрада не тільки України, а й інтересів самих США.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі