Німеччина зрадила Україну

600 тисяч срібняків Герхарду-Іуді Шредеру

"Північний потік - 2" можна порівняти тільки з мюнхенською змовою. Причому за великим рахунком, коли відбувалася здача інтересів Чехословаччини з боку політиків Англії і Франції в 1938 році, вони себе виправдовували тим, що так намагаються світову війну якось відтягнути або запобігти їй.

А тут взагалі, крім корисливих інтересів великого бізнесу німецького і, відповідно, корисливого інтересу російського політичного і бізнес-олігархату, взагалі нічого немає.

Ця реальна зрада інтересів України очевидна зовсім, яку чинять на наших очах німецькі політичні та бізнес-еліти. Зрозуміло абсолютно, що слова Путіна про те, що через Україну теж буде йти газ, якщо це вигідно, - це просто абсолютно блеф, ніщо за ним не стоїть.

У будь-який момент Путін скаже, що це більше не вигідно економічно, і цей канал перекриють.

Меркель чітко розуміє: розмови про те, що інтереси України з доброї волі добренького пана Путіна врахуються, - це, як то кажуть, розмови на користь бідних

А що з цьго випливає? Після цього відбувається подальше ослаблення політичне, військове позицій України та підвищення загрози активізації російської агресії проти неї.

Німецькі еліти не можуть це не розуміти, Меркель далеко не новачок у політиці, прекрасно знає Володимира Путіна. Вона абсолютно чітко розуміє: розмови про те, що інтереси України з доброї волі добренького пана Путіна врахуються, - це, як то кажуть, розмови на користь бідних. Природно, нічого цього не буде, вірити Путіну не можна ні на гріш, ми це прекрасно знаємо. Так що це жахлива ситуація.

Ми тут в Берліні проводили акцію біля Бранденбурзьких воріт, Форум російськомовних європейців, за підтримки багатьох українців. Із Москви приїжджала відомий еколог і політик Євгенія Чирикова, яка активно протидію проекту "Північний потік - 2". Тому що він матиме не тільки політичні, але й жахливі екологічні наслідки. Ми протестували, багато німців підходили, висловлювали своє розуміння ситуації. Ми пояснювали, що це дійсно результат найпотужніших лобістських зусиль корисливо зацікавлених в цьому проекті людей з політичної і бізнес-еліти, не тільки Шредера, його участь як би відкрита, але і таємно брали участь в цьому багато інших відомих персонажів німецької політичної та бізнес-сцени.

Рада директорів "Роснефти" пропонує акціонерам затвердити винагороду голові ради Герхарда Шрьодера (канцлер Німеччини в 1998-2005 роках; зараз - голова Ради директорів російської нафтогазової компанії "Роснефть". - Gazeta.ua) в розмірі $600 тис.

600 тис. срібняків Герхарду-Іуді Шредеру від кремлівського Ірода за зраду Німеччини і України.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі