У 1945 перемогли не всіх біснуватих. Європа закрила на це очі

У радянську фашистську гідру треба вбити осиковий кілок

Сьогодні день капітуляції нацистської Німеччини. Найбільше в цей день хотілося б, щоб в Європі згадали, що буває, якщо вчасно не дати по зубах біснуватим.

Трагедія Європи в тому, що тоді, в 1945-му, європейцям не вистачило мужності визнати, що перемогли ще не всіх. Їх вимушений союзник - СРСР - точно такий же розпалювач Другої світової війни, як і Гітлер. Європейці закрили очі на розтерзані Польщу і Балтію, на мільйони закатованих в Україні. Занадто багато болю принесла війна. Занадто великою була спокуса закінчити бійню. У підсумку - 40 років радянської окупації половини Європи. 40 років болю і сліз, обману, доносів, чорних воронків у Варшаві, Празі, Бухаресті. 40 років європейської ганьби і сорому. А зараз привид нової великої війни в Європі, яка, якщо трапиться, може стати ще гіршою. Адже у росфюрера є ядерна Вундерваффе (диво-зброя. - Gazeta.ua).

СРСР - точно такий же розпалювач Другої світової війни, як і Гітлер

60-65 млн людей загинули через те, що комусь стало тісно в рамках своїх територій. Просто вдумайтеся в ці цифри - 5 млн туди-сюди! Населення цілої Норвегії в рамках статистичної похибки.

Безсмертні полки путінських пропагандистів - це армія мертвих, яка повстала з минулого. У радянську фашистську гідру треба вбити осиковий кілок.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі