Для Росії не існує братніх народів. Є тільки народи-донори

Росіяни радітимуть, якщо Кремль вирішить втопити Вірменію в крові

Знайомий вірменин написав пост про те, що на російському радіо "Комсомольська правда" закликають висадити у Вірменії два полки і втопити протест в крові. "І не треба боятися, що самі ці народи скажуть. Насильство - це така річ, що якщо ти його робиш, то роби з надлишком", - говорять московські комсомольці. Знайомий був обурений і його, як вірмена, можна зрозуміти. А потім він писав мені, що не треба категоріями націй говорити, тому що це питання пропаганди і політики ЗМІ.

Вірменам, білорусам, казахам та іншим найближчим союзникам Росії не хочеться вірити, що друзів у РФ не вважають за людей, як і ворогів. І це не політика ЗМІ, не перекоси на місцях, а реальне ставлення путінських 86%.

У Росії друзів не вважають за людей, як і ворогів. Це не політика ЗМІ, а реальне ставлення путінських 86%

Послухайте розмови росіян на кухнях під горілочку і дізнаєтеся, що ви "хачи", "чурки". Вас терплять, як домашніх тваринок, поки ви з Росією. Вірніше, під Росією. Поки вони витягують із ваших земель надра, а з народів - мізки та інтелігенцію. Але як тільки ви спробуєте хоч на крок відійти від російської політики, вони вже поспішають до вас із саперними лопатками.

Цей мій знайомий хороша людина, позитивна. Він не хоче вірити, що його няшні російські друзі ІТ-шники не тільки не вийдуть на протести, якщо Росія вирішить втопити Вірменію в крові, але ще й радітимуть упокоренню "чорних".

Українці це вже пройшли. Ми теж не вірили, що таке може трапитися: там же по крові половина українців. І я бачив реакцію своїх колишніх друзів з Росії на окупацію України. Сумно, але вона була майже однозначною: підкоріться або так вам і треба.

Реакція колишніх друзів з Росії на окупацію України була майже однозначною: підкоріться або так вам і треба

Не існує для Росії братніх народів. Є тільки народи-донори. Чим раніше ви це зрозумієте, тим менше біди вона вам принесе.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі