Солдати російської пропаганди

Чим фейкові "кримські українці" відрізняються від справжніх

Кримські татари, начебто зовсім невеликий народ, протягом вже декількох століть настільки ненависний і страшний для "русского мира", що він переслідує нас завжди і всюди. Втім, ми давно до цього звикли, і нічому не дивуємося.

Стежте за руками, як кажуть. Коли в Україні заходить мова про реальну підтримку кримських татар, про якісь конкретні та небезпечні для РФ кроки на шляху повернення Криму до України, — відразу, як по по команді, "звідки не візьмись", з'являються вони. Зазвичай вони називають себе "кримські українці", саме так, без прізвищ і без імен. Чому? Тому що справжніх кримських українців, без лапок, ми добре знаємо, як і вони нас. Вони ще з кримських часів з нами проти Росії — пліч-о-пліч. Тим більше — зараз.

Коли в Україні заходить мова про реальну підтримку кримських татар, про конкретні кроки на шляху повернення Криму до України, — відразу з'являються вони — "кримські українці"

Я не хочу перераховувати імена, точніше, не можу — занадто багато таких надійних людей. Назву одного героя — Володю Балуха, який зараз у російській в'язниці. Кримські татари та українці підтримують один одного і в окупації, і на материку. Збирають гроші дітям, які залишилися без батьків, відвідують сім'ї Балуха і Сенцова, надають їм допомогу. Разом зробили громадянську блокаду Криму, разом допомогли президенту змінити старе керівництво представництва президента в АРК, котре займалося саботажем, ганьбило Україну в очах жителів окупованого Криму, і багато, багато іншого. До речі, проти всього цього в різний спосіб боролися "кримські українці" в лапках, і це дуже показово, — однак їм нічого не вдалося.

Цих фейкових "кримських українців" ми теж знаємо по іменах. Називати які я не хочу з іншої причини: вони цього не заслуговують, і насправді, їх практично немає. Це група з одного-двох десятків людей, які професійно боролися з кримськими татарами в Криму до анексії, чим прямо сприяли їй, а потім змінили форму одягу на вишиванку, передислокувалися до Києва і продовжують свою звичну роботу тут. Не думаю, що серед них є корисні ідіоти. Ні. Вони все роблять свідомо. І я добре бачу, як фейки розлітаються по "профільним" ЗМІ, як сиплються з вуст цих солдатів РФ-пропаганди брудні та брехливі антикримськотатарські коментарі. Спрямовані на те, щоб не дати кримським татарам і українцям разом боротися за повернення нашої окупованої батьківщини в нашу вільну країну.

З вуст цих солдатів РФ-пропаганди сиплються брудні та брехливі антикримськотатарські коментарі. Спрямовані на те, щоб не дати кримським татарам і українцям разом боротися за повернення нашої окупованої батьківщини в нашу вільну країну

На жаль для них, я дуже досвідчений в медіа, мене на такому не проведеш. Бачу і джерела цих фейків, і те, як від них організовано "розходяться хвилі" в пов'язаних з РФ ЗМІ та в соціальних мережах. Розходяться, втім, слабо, оскільки переважна більшість українців сприймають кримських татар як братів, ми відчуваємо підтримку мільйонів. Тому я навіть не будуть наводити приклади цієї грубої пропагандистської роботи. Вона така ж тупа, як виконавці, яких для неї використовують. Просто інших "кримських українців" у них для цього немає, оскільки всі справжні — з нами.

Розглядайте цей текст просто як гігієнічну серветку. Витирайте, видаляйте лайно, котре спрямовано проти повернення Криму до України, зі своїх екранів. Не вірте жодному фейку, жодній брехні про кримських татар. У нас за спиною — море, нам вже немає, чого втрачати, крім гідності, ми щирі та справжні. Такі ж як брати-українці, які пережили гіркоту втрат і переживають наші втрати, як свої особисті. І це взаємно. Разом нас багато, друзі, ми чесні, ми круті, і ми переможемо. Навіть не сумнівайтеся.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі