Подарунок Путіну

Не можна проводити мітинг за відставку Порошенка 18 березня

Шановні лідери опозиційних сил, члени політради політичних рухів і партій. Скажіть, будь ласка: ви, коли призначали дату мітингу за відставку Порошенка, на календар дивилися (акцію запланувалі на 18 березня на 12.00. - Gazeta.ua)? Якщо ні, то подивіться, будь ласка, зараз.

Путін буде намагатися витерти ноги об Україну і все світове співтовариство

18-го березня, яке в РФ оголошено "Днем возз'єднання з Кримом", Путін намагатиметься максимально витерти ноги об Україну і все світове співтовариство. Він спеціально проводить голосування за себе саме в цей день. І, швидше за все, сам проголосує в Криму, на окупованій українській землі, на нашій спаплюженій окупантами батьківщині.

І якщо вже десь доречно проводити в цей день масову акцію в Україні - то тільки на Чонгарі

Це трагічний день для кримських татар, який обернувся багатьма жертвами, нестатками, нещастями. За минулі 4 роки всього цього не злічити. І якщо вже десь доречно проводити в цей день масову акцію в Україні - то тільки на Чонгарі. З вимогою звільнити Крим, припинити переслідування кримських татар, повернути Україні її законну територію, а нам - батьківщину. Щоб весь світ бачив, що українці, незалежно від їх внутрішньополітичних поглядів, пам'ятають про анексію і ніколи її не пробачать. І готові всі разом боротися за повернення Криму.

це буде найкращий подарунок російській пропаганді і особисто Путіну

У той день, коли Путін святкуватиме свій запланований "тріумф", коли непохитні кримські татари, патріоти України в Криму будуть бойкотувати цей цинічний фарс, не можна проводити мітинг за відставку Порошенка. Як би ви не ставитеся до нього, неважливо. Якщо ж це станеться, то покаже, на мій погляд, що по-справжньої відповідальної опозиції в країні немає. Що про єдність країни, про страждання жителів окупованих територій і біженців звідти опозиція наша просто не думає, навіть не згадує, навіть не дивиться на календар. Я вже не кажу, що це буде найкращий подарунок російській пропаганді і особисто Путіну.

Шановні опозиційні політики України, переносите дату вашого мітингу. Тижнем пізніше - гірше не стане. Або ж виходите 18-го березня на Чонгар мітингувати проти окупації і за наш народ. Кримські татари можуть показати дорогу до Криму, якщо хтось забув.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі