Кожен вирішує свої завдання у Давосі. З ким ви, пацани?

Маємо показати інвесторам, що ми країна, в яку варто вкладати гроші

Давос. World Economic Forum. Збори багатих і впливових. Кожен вирішує свої завдання.

Завдання України - показати інвесторам, що ми країна, в яку варто вкладати гроші. На це націлені українські лідери, які поїхали в Давос. Вони по-різному, іноді, кострубато, але намагаються презентувати свою країну якнайкраще. Від того, як буде презентована Україна найбільшим світовим інвесторам, залежить економічне зростання і добробут українців.

Розуміють це і в Москві. Тому завдання Росії в Давосі показати нашу країну убогою, нікчемною, справжньою failed state. На це працює їх МЗС, ЗМІ та ціла армія продажних агентів впливу.

Корупціонери без проблем візьмуть своє в скільки завгодно бідній країні

Тому, коли український економічний експерт радіє, що після зустрічі з Лагард Порошенко не виглядає щасливим, а українські депутати їдуть у Давос говорити з потенційними інвесторами про корупцію в Україні, виникає питання: з ким ви, пацани?

Чи розумієте ви, що корупціонери без проблем візьмуть своє в скільки завгодно бідній країні? Адже бідність в Україні 1990-х ніяк не заважала Пінчуку, яким так захоплюються антикорупціонери, сколотити свою імперію. Навпаки, злиденне населення легше оббирати, подивіться на ДНР!

Чи розумієте ви, пацани, що вирішуючи свої питання лайків або голосів виборців, ви не даєте нормальним роботодавцям зайти в країну і штовхаєте тих, хто сьогодні вас лайкає, на заводах Пінчука випльовувати легені за три копійки?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі