Росіяни, шукайте оптимальний склад "коктейлю Молотова"

Вибори потрібно добути

Тепер, звичайно, постали важливі питання. Що далі? Раніше, ясна річ, ці питання нікому і в голову не приходили. Бо всі знали: зараз Навального як зареєструємо, як виберемо, і - тут-то влада, котра розв'язана три війни, вбила десятки тисяч людей, що збила "Боїнг", вбиває опонентів у центрі Москви, труїть їх за кордоном, окуповує сусідні країни, репресує народи, вкрала стільки, що нікому й не снилося - тут вона, звичайно, від опускання папірців із галочкою в квадратику в тумбочку з прорізом відразу злякається і втече. І все буде добре.

Не зареєстрували. Не вибрали. Не втекла. От несподіванка. І що тепер? Що робити далі?

Зараз Навального як виберемо, і влада, котра розв'язана три війни, вбила десятки тисяч людей, збила "Боїнг", репресує народи, вкрала стільки, що нікому й не снилося - звичайно, злякається і втече

Легітимні ці вибори, або нелегітимні? Бойкотувати, або не бойкотувати? Голосувати за Собчак, або не голосувати? Виходити на протест зі стрічками, або з кульками?

Друзі мої. У мене є відповідь на всі ці питання. Вона проста.

Ви можете голосувати. Можете не голосувати. Можете бойкотувати. Можете не бойкотувати. Можете приходити. Можете сидіти на дивані. Можете псувати бюлетень. Можете обговорювати, що краще - висока явка або низька. Можете вибирати між Навальним і Собчак. Можете пострибати на одній нозі. Можете поколупати в вусі. Можете ходити на узгоджений мітинг. Можете на неузгоджений. Можете з кульками. Можете з качечками. Можете зі стрічками. Можете в дві шеренги. Можете в одну.

Все це, безумовно, дуже важливі питання. Але реальність в тому, що ніяких виборів у вас немає. Їх в принципі немає, розумієте? Хоч із Навальний, хоч без. Хоч з кульками, хоч із качечками.

Ніяких виборів у вас немає. У вас є узурпація влади

Ви не можете бойкотувати те, чого немає. І не можете брати участь у тому, чого немає.

У вас є узурпація влади. І узурпатор на троні. Який на кульці крутив всі ці ваші камлання з бойкотами і реєстраціями. Разом із конституцією, законністю, судами і бюлетенями.

І він буде на троні, поки в Росії на повному серйозі обговорюватимуть ці неіснуючі вибори, а не оптимальний склад коктейлю Молотова. Щоб ці самі вибори собі, нарешті, добути. Але це будете вже не ви.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі