Кремль об'єднає ДНР і ЛНР?

На ідеї втиснути "республіки" до складу Російської Федерації остаточно поставили хрест

Ідея об'єднання т.зв. "народно-бананових" ДНР/ ЛНР потихеньку обростає м'ясом.

З точки зору Кремля, управління самопроголошеними республіками можна істотно спростити, об'єднавши їх воєдино. В такому випадку Москва суттєво скоротить витрати на адміністрування "народних республік", оскільки не буде необхідності дублювати всі органи влади: міністерства, відомства, прокуратури і так далі.

Таке об'єднання можна було б також вигідно продати росіянам напередодні президентських виборів

З точки зору Кремля таке об'єднання можна було б також вигідно продати росіянам напередодні президентських виборів. Оскільки на ідеї інкорпорувати ці території до складу Російської Федерації остаточно поставлено хрест, цілком логічно не грати в створення нових суб'єктів Федерації, а федералізувати сам Донбас.

Що якщо на базі ДНР і ЛНР з'явиться нова єдина одиниця під умовною назвою Донецько-Луганська федеративна народна республіка або Донбаська федеративна народна республіка? З єдиним держапаратом, єдиними збройними силами і єдиним вождем. І справа навіть не стільки в фігурі Ігоря Плотницького, який давно муляє очі кремлівським кураторам. Якщо людина не на боці вирішення проблеми, вона сама стає проблемою. Саме це сталося з Плотницьким, і тепер в кращому разі на нього чекає кар'єра відставного політика-сепаратиста, який осів в Підмосков'ї. Благо грошей розпиляно предостатньо. Це якщо пощастить. А як не пощастить, чекає донедавна луганського сепаратиста №1 своя умовна банка грибів.

Якщо людина не на боці вирішення проблеми, вона сама стає проблемою. Саме це сталося з Плотницьким

Під рішення про об'єднання навіть референдум проводити не потрібно. Досить "парламенту ЛНР" звернутися до "парламенту братської ДНР" з проханням про об'єднання "на виконання віковічної мрії луганського та донецького народів". Загалом, потрібні слова знайдуться.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі