Добре, що Ющенко нагадав про себе

Ми вже почали забувати обіцянки перемогти корупцію і олігархів

Добре, що Ющенко нагадав про себе. А то ми вже почали забувати, що таке обіцянки перемогти корупцію і покінчити з олігархами.

Віктор Андрійович обіцяв це зовсім недавно. Я навіть вірю в його щирість. У 2005-му він настільки відірвався від землі, купаючись в променях всенародної і міжнародної любові, що цілком міг не думати про матеріальне і бажати щастя народу. Одна заковика. Ющенко думав, що як тільки він стане президентом, всі олігархи впадуть ниць і покірно виставлять свої рожеві попки для справедливого президентського суду, замість того, щоб на смерть боротися за свої грошові потоки.

Закінчилося для борця з олігархами все сумно: його укази скасовували провінційні суди, він ні на що не впливав і пішов на перевибори з рейтингом 5%

Віктор Андрійович був настільки впевнений у сакральності своєї президентської влади, що піддався тиску, розпустив "любих друзів", на яких спирався, а ворогам віддав Кабмін.

Закінчилося для борця з олігархами все дуже сумно: його укази скасовували провінційні районні суди, він ні на що не впливав і пішов на перевибори з рейтингом 5%.

Управляти державою і правда, не гусей пасти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі