Врятувати Марію Максакову

Про оперну співачку Марію Максакову в програмі Андрія Малахова на пропагандистському каналі "Росія 1"

Схоже, підтверджується моє припущення, що екс-депутат Держдуми, яка пережила злодійське вбивство свого чоловіка, досі так і не усвідомила, де вона знаходиться і що з нею/навколо неї відбувається. Я зовсім не хочу брати участь у цькуванні талановитої артистки і жінки з важкою долею. Але чорт забирай, чому ніхто не пояснить їй, що робити в Україні потрібно/ можна, а чого не потрібно/не можна? Вона сама, очевидно, не розуміє.

Адже є ж якісь друзі навколо неї тут, українські співрозмовники, та, врешті-решт, співробітники СБУ, які її охороняють. Допоможіть Марії повернутися з космосу, в якому вона мешкає, на нашу грішну Землю. Почати займатися в Україні оперною творчістю, а не розмовами з путінськими пропагандистами, які для цього приїжджають до неї (!) в Київ.

Зробіть хтось цю добру послугу Марії. Врятуйте її від подальших дурниць, які для українців - мерзота. Я не знаю Марію особисто, але якщо вона до мене звернеться - від щирого серця допоможу розібратися і встати на шлях виправлення. Інакше це може зайти так далеко, що зашкодить їй незворотньо. А це не потрібно ні їй самій, ні Україні, яка її прихистила.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі