Навальний - той же Гіркін, тільки в профіль

Обидва вважають єдино можливою умовою розвитку Росії знищення нашої держави

Подивився "дебати" Навального з Гіркіним. Тепер ясно, чому виборці одного і прихильники іншого абсолютно природно сприйняли сам факт "дебатів": Навальний - це той же Гіркін, тільки в профіль.

Тільки Навальний прикриває свою боягузство щодо війни на Донбасі і міжнародного тиску "народними економічними потребами сьогоднішнього дня", а Гіркін - "страшним тиском і жорсткими умовами від влади, про які я сказати не можу - військова таємниця". Вони просто вибирають різні типи мішури, якою прикривають однакове лайно.

Гіркін натхненно розмахує жовто-чорною монархією і "необхідністю відновити природні межі проживання великого російського народу, що складається з трьох частин". Навальний у відповідь дрібно трясе купюрного кольору ганчірочкою "російські люди повинні прямо зараз жити добре - але ми маємо, звичайно, допомагати росіянам в інших державах, ми повинні завжди пам'ятати, що росіяни - найбільший розділений народ Європи". Різницю бачите? Ось і я ні. Та й їхні прихильники теж прекрасно розуміють глибинну однодумність обох.

Відносно нападу на Україну теж прекрасний дует.

"Стрєлков-Гіркін не був громадянином і жителем Донбасу, прийшов і сам себе призначив головою ополчення" (це Гіркін про себе в третій особі).

"Найважливіша омана Ігоря Івановича, що патріотизм - це такий настрій: я взяв свою трьохлінієчку і пішов. Може, це було правильно і добре, звичайно ...". Це Навальний так оцінив вторгнення і організацію масових вбивств громадян в іншій державі.

Навальний прямо визнав, що військовим злочинцем Гіркіна не вважає

Хоча, втім, він прямо визнав, що військовим злочинцем Гіркіна не вважає: "Якщо він вбивав некомбатантів, якщо він здійснював деякі речі, які перераховані в юридичних документах, якщо займався мародерством, навертав когось у рабство - то буде визнаний військовим злочинцем" . Тобто, сам факт військового вторгнення на чужу територію він не вважає злочинним.

Один "взяв трьохлінієчку і пішов захищати право російського народу на самовизначення, а другий взяв мегафон і гроші на політичну діяльність і зайнявся тим же

Тобто, всієї різниці: один "взяв трёхлінеечку і пішов захищати право російського народу на самовизначення, на возз'єднання в єдину державу", а другий взяв мегафон і гроші на політичну діяльність, і зайнявся тим же.

Підсумок: обидва є ворогами України, ворогами української державності і суверенітету. Обидва вважають єдино можливою умовою розвитку Росії знищення нашої держави - тільки один надає перевагу методам дорожчим, зі зброєю, а другий - дешевшим, через політику і економічний тиск.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі