Випаровуються залишки адекватності

Звідки ростуть ноги у фото з Монте-Карло?

Всі вже бачили гарні фото з Монте-Карло, де діючі українські урядовці позують разом з міністром уряду Януковича-Азарова Злочевським? Не дуже хочеться зловтішатися, бо тут насправді все дуже прикро.

Тим не менш, не можу не сказати. Скільки не ліпіть із себе реформаторів, скільки не пробуйте демонструвати державний інстинкт (який чомусь наче лише зараз прокинувся і то не до кінця), скільки не вибудовуйте складну систему цензури, нічого не вийде. Не вийде, бо якийсь недоумок не зміг прорахувати на половину кроку... навіть на половину ступні, що співпраця влади нинішньої з представниками режиму Януковича просто не може не дратувати українців.

Влада хоч і не ризикує дозволити їм повернутися в Україну, проте залюбки веде з ними комерційні стосунки

Оце та сама кругова порука правлячого класу. Влада хоч і не ризикує дозволити цим людям повернутися в Україну та займатися політикою, проте залюбки веде з ними цілком прагматичні комерційні стосунки. Спільно освоює потоки, спільно заробляє. Ну а як же інакше. Люди то мають дуже цінний досвід, чи не так?

Лицемірством навряд чи вже когось здивуєш, але отакі відверті плювки в обличчя українців мимоволі наштовхують на сумніви в тому, що в нинішньої влади лишилися хоч якісь залишки адекватності.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі