Зростає градус українського абсурду

Що об'єднує стрікера на Євробаченні, п'яного винуватця ДТП із НАБУ та охоронця Яроша

Стрікер Седюк продемонстрував свою бідну натуру на Євробаченні. П'яний співробітник НАБУ скоїв ДТП на Лексусі. Охоронці Дмитра Яроша прострелили ноги таксисту в Кам'янському. У всіх випадках є порушення закону, правда, тяжкість і мотиви різні.

У першому випадку, маємо справу зі звичайним стрікером. Демонструє свій, гм, як би сказати, неглибокий внутрішній світ – світові навколо. З точки зору європейської практики, дрібне хуліганство, яке заслуговує штрафу і виправних робіт. Україна - це вам не Росія з її Pussy Riot.

Відчуття дисонансу з Лексусом тільки у мене?

У другому випадку покарання має бути максимальним. На кону репутація такого поважного органу, як НАБУ. Ситник першим має бути зацікавлений, щоб публічно вичистити паршиву вівцю. Думаю, вони все зроблять розумно. Якщо ні, наслідки не змусять чекати. До речі, відчуття дисонансу з Лексусом тільки у мене?

У третьому – ситуація повного абсурду. Як на мене, Ярош сам повинен просити для своїх охоронців максимально жорсткого вироку. Кам'янське - його рідний округ. Та й нагнітати в заздалегідь програшній ситуації з діями охорони – значить вистрілити саму собі в ногу. Ярош наслідки розуміє і прикривати насильство своїх бодігардів не стане. Ну а в цілому відчуття якогось абсурду. Весь цей хаос час припиняти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі