Росіяни перевершили нацистів

Гітлерівці не переодягали німців у євреїв і не знімали кіно про їх щастя в рейху.

Росія використовує в Криму проти народу-вигнанця не тільки вбивства, викрадення людей, тортури, арешти, депортації, тотальний страх за рідних і близьких. В умовах гібридної війни, проведення гібридного геноциду в гібридному гетто, мета якого ‒ вижити як можна більше кримських татар з їх батьківщини. Головним ідеологічним інструментом російського рейху є технологія жахливої брехні.

Я виділив ці слова, тому що ця технологія ‒ пропагандистський базис всього, що робить РФ в Криму і що розповідає світу про Крим. Вони називають кримських татар екстремістами, терористами, небезпечними для суспільства елементами, не маючи на це жодних підстав. Власне, їх підхід нічим не відрізняється від брехні про євреїв у нацистській Німеччині, яких геббельсівська пропаганда так само безпідставно звинувачувала у всіх гріхах. Що призвело спочатку до принижень і погромів, а потім до єврейських гетто й таборів смерті.

Пропагандистські підходи росіян до кримських татар нічим не відрізняються від брехні про євреїв у нацистській Німеччині

Якщо в ефективності "остаточного рішення" кримськотатарського питання російські нацисти поки що не досягли успіхів третього рейху, то в частині тотальної брехні де в чому перевершили німецьких колег. Принаймні, я не можу пригадати з історії фактів, щоб гітлерівці переодягали німців у євреїв і знімали кіно про їх щастя в рейху. Втім, тоді це було не дуже потрібно, часи були, скажімо так, відвертіше, а інформаційні канали менш розвиненими. З того часу людство в цілому стало гуманнішим, і йому треба вишуканіше брехати. Що РФ і робить, особливо після резолюції ООН і рішення суду в Гаазі, які зажадали від російської влади припинити переслідування кримських татар.

Корінний народ Криму, вдячний матінці-Росії за порятунок від українських фашистів, співає і танцює - жахлива брехня в дії

Зганяти кримських татар для масовки на свої "свята" в окупантів всі три роки не виходить. Тому вони вирішили не мучитися й робити так: у наказовому порядку звозити зі всього Криму слов'ян, наряджати їх у кримськотатарські костюми й давати все це в ефір. Життя прекрасне. Всі задоволені та щасливі. Які вбивства, обшуки, репресії, депортації, якщо корінний народ Криму, вдячний матінці-Росії за порятунок від українських фашистів, співає і танцює? Жахлива брехня в дії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі