Прямий інтерес - гроші

Інтерпол знімає з розшуку Януковича і компанію. Чому це не дивує?

Ну от, знакова віха в справі реабілітації режиму Януковича та легалізації награбованого ним за роки панування в Україні. Януковича, Клюєва і Ставицького Інтерпол знімає з розшуку.

Здивовані? Дарма. А чого Ви, власне очікували?

Що ті, хто грабує українців і виводить награбоване в офшори й ховає в матрацах будуть карати тих, хто робив те ж саме та ще й нинішніх навчив?

Хто сам уникає люстрації, буде люструвати таких же?

Що ті, хто вбиває і садить добровольців, націоналістів, воює з громадою та підписував з Путіним "Мінськ", будуть карати тих, хто здавав Путіну Крим, кидав до в'язниць націоналістів та воював з громадою?

Що ті, хто сам уникає люстрації, будуть люструвати таких же як самі?

Що ті, хто ненавидить українську громаду та розглядає її як масу, з якої треба витискати ресурси, будуть карати тих, хто так само ненавидить і зневажає українську громаду і, будучи при владі, тримав її за бидло, яке мало віддавати їм останнє і при цьому мовчати?

Що ті, хто хочуть все розпродати і втекти, лишивши країну Путіну, будуть карати тих, хто хотів все розграбувати і як найвигідніше продати Україну Путіну?

Наївні сподівання. Можливо, список ще поповниться, але це вже мало чого міняє в цілому. Чи є в цих подіях прямий інтерес влади? Безмовно є. При чому як прямий, так і опосередкований.

Покарати за корупцію і здачу національних інтересів тих, хто колись був недоторканим, означає створити прецедент і стати його жертвою. Це опосередкований інтерес. Уникнення відповідальності.

Прями інтерес ще більш очевидний. Гроші. Гроші. Гроші.

Нам розповідають про міфічні мільйони режиму Януковича, які наче повернулися в бюджет. Може, й повернулися, але чи не замала ціна за те, щоб дозволити цим нелюдям вільно себе почувати і спокійно жити після того, що вони зробили з цією країною? А нинішній правлячий клас робить все, аби їх переплюнути.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі