Зовнішня політика РФ, або корупція світового масштабу

"Газпром" витратив $320 млрд на безглузді газопроводи

Газпром витратив за вісім років 320 ярдів зелені на абсолютно безглузді з точки зору здорового глузду нові газопроводи і свердловини, за даними відомого російського економіста Сергія Алексашенка.

Газпром витратив за вісім років 320 ярдів зелені на абсолютно безглузді з точки зору здорового глузду нові газопроводи і свердловини

Безглузді тому, що потужності з видобутку завантажені на дві третини, а транзитні експортні і того менше. І ця ситуація навряд чи зміниться (принаймні на краще для газочекістів). Вони ж продовжують шалено викидати гроші на нові проекти. В чому тут причина?

Раніше я наївно вважав, що справа тільки в жадібності: сам оберплешфюрер і вся його озерна гопкомпанія так увійшли у смак розграбування своєї країни, що ніякі економічні її проблеми не можуть вплинути на їх апетити.

Сьогодні все бачиться складніше. Саме абсолютно неприкрите божевілля Аграмунтів з Лепенихами, Флінтів з Блаттерами, сонму ультраправих і ультралівих європейських партій і політиків, готових не просто ризикнути заради Путіна репутацією, а і спустити її в унітаз або навіть стати фігурантами кримінальної розслідування, говорить про те, що гігантська спецоперація під назвою "зовнішня політика РФ" продовжується і вимагає все більших витрат.

Не пригадаю жодного історичного уроку, який пішов би на користь Росії

Думаю, колись дослідники нам покажуть, що з точки зору поширення корупції і цинізму, вбивчого впливу на суспільну мораль у всьому світі жодна країна в історії не може зрівнятися з сучасним Чекистаном.

Можливо навіть, що з позиції перспективи у всьому цьому буде і якийсь позитивний сенс (як осмислення Голокосту стало для світу ліками від ксенофобії), але я сходу не пригадаю жодного історичного уроку, який пішов би на користь Росії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі