Невипадкові зв'язки

Чому Лещенко не боїться літати в Москву та як це пов'язано зі справою Мартиненка

Одразу після затримання Миколи Мартиненка в інформпростір України вкинули чергову порцію "плівок Онищенко". Їх автентичність під питанням, але пов'язати ці дві події в єдиний ланцюжок зміг би навіть другокурсник міліцейської школи.

Що там цікавого? Для мене найцікавіше - вояжі народного депутата і прес-секретаря НАБУ (не знаю, чи оформлені?) Сергія Лещенка в Москву до Григоришина і потім на літаку олігарха в Лондон. І в Куршавель, але про це вже писали. Григоришин, якщо хто не в курсі - російський олігарх з інтересами в українській енергетиці, нещодавно отримав від Порошенка українське громадянство. Ну, Петро Олексійович кому завгодно громадянство дає, це не новина. Тут про інше. Я б не ризикнув поїхати в Росію. Багато поганого про них писав, можуть затримати. Лещенко простіше - у нього там впливові друзі.

Єдина логічна причина - потрібно було зустрітися ще з кимось, хто з Москви до Києва не прилетить

Але справа навіть не в цьому, хоча візьмемо до відома, як комфортно почуває себе нардеп у Москві. Просто раніше Лещенко і Григоришин спокійно зустрічались у крутих київських ресторанах. Проводили платежі через Ощадбанк Росії і взагалі не хвилювались. І тут - у Москву. Навіщо? Єдина логічна причина - потрібно було зустрітися ще з кимось, хто з Москви до Києва не прилетить. Інших версій у мене немає.

Ну а в Лондон на приватному літаку чому б і не злітати? Або в Куршавель на курорт? За все "уплочено". Мені здається, що ось всі ці розкоші курорти, перельоти на приватних літаках, зустрічі в Москві, Григоришин, Лещенко, НАБУ і затримання Мартиненко - вони якось пов'язані. Зрештою реформи в українській енергетиці після революції, які лобіював Мартиненко, не раз робили Григоришину боляче. Чи здалося?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі