В Росії остаточно вводять диктатуру

Теракти мають заглушити протести

У мене версія одна – це політичні вибухи в пітерському метро. Їх організували з метою остаточно ввести в Росії диктатуру, заборонити все, що можна заборонити. Поставити країну на нібито антитерористичні рейки. Тоді всі, хто так чи інакше буцімто розхитує країну, грають на руку тим, хто підриває, вбиває російських людей і тероризує Росію.

По тому, на кого покладуть провину за терористичні акти, і по тому, які дії будуть щодо Сирії або України, ми зрозуміємо, яка була тактична мета цих вибухів, - пише Айдер Муждабаєв у блозі на "Обозревателе".

А стратегічна мета, зрозуміло, це змінити в Росії порядок денний і посилити відчуття обложеної фортеці. І таким чином цю пропасницю з антикорупційними протестами, протестами далекобійників, – засунути і заглушити.

Ніяких послаблень, ніякої відлиги, жодних позитивних змін в Росії не буде. Це цілком добудований рейх

Все дуже просто – ніяких послаблень, ніякої відлиги, жодних позитивних змін в Росії не буде. Це цілком добудований рейх, який може рухатися тільки в одному напрямку, поки він не буде знищений за допомогою зовнішніх факторів. Всередині Росії при цій владі нічого позитивного не буде.

Передруковується з дозволу редакції видання "Обозреватель"

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі