Як СБУ зірвала переворот у Чорногорії і переграла росіян

Дані більшості сербських бойовиків, що планували переворот у Чорногорії, американська розвідка отримала від українських контррозвідників

Українським журналістам замість зациклення на е-деклараціях продажних чиновників і депутатів варто було б звернути увагу на справжню перемогу, якої б ніколи не було без українських спецслужб.

Зрив державного перевороту в Чорногорії зі спробою усунення прем'єра Міло Джукановіча. Це воістину унікальна операція в далекому зарубіжжі, дуель, в якій українська контррозвідка впевнено переграла російську розвідку.

Західні спецслужби ніколи не змогли б так швидко і ефективно вичислити і нейтралізувати понад 30 учасників змови, якби не Служба безпеки України.

Дані більшості сербських бойовиків, учасників змови були передані українськими контррозвідниками американській розвідці. Наші вели їх кілька років, ще з моменту, коли значна частина сербських найманців засвітилася у складі терористичних підрозділів у ДНР/ЛНР.

Подробиці цієї таємної операції української контррозвідки стануть відомі лише через роки. А поки потрібно пишатися контррозвідниками, військовими розвідниками, усіма, хто робить свою тиху, небезпечну, але таку потрібну роботу, наближаючи неминучу перемогу і зміцнюючи безпеку наших союзників далеко за межами Батьківщини.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі