Париж без Путіна

Історія про те, як Путін зібрався до Парижа, а потім з'ясувалося, що його там не чекають, обростає новими подробицями

Спочатку Олланд сказав, що Франція збирається звертатися в міжнародний суд з приводу військових злочинів Росії в Алеппо. Після чого в інтерв'ю телеканалу TF1 Олланд заявив, що не бачить особливого сенсу зустрічатися з Путіним. Правда, потім сказав, що готовий зустрічатися будь-коли, але обговорювати "проблеми Сирії і тільки Сирії", а не якихось двосторонніх відносин.

Після чого Пєсков заявив, що, оскільки йому, Пєскову, Олланд нічого не говорив, він, Пєсков продовжує готувати візит Путіна в Париж на 19.10.16.

Газета Le Figaro додала в цю історію яскраву фарбу. Вона подала це так, що Путін в односторонньому порядку нав'язав свій візит французам, фактично сам себе запросив в гості в Париж. Тобто зібрався приїхати на урочисте відкриття російського культурно-духовного центру, потім відвідати художню виставку, а заразом поговорити з Олландом за життя.

РИА Новости наводить слова Олланда, в яких відчувається явне роздратування: "Я не збираюся супроводжувати його (Путіна) на цих урочистих церемоніях, але готовий продовжити діалог щодо Сирії".

І тут Путін, мабуть, зрозумів, що в Парижі з ним говоритимуть на неприємні теми, а приємних розмов про життя і співпрацю може взагалі не бути, тому вирішив у Париж не їхати. Пєсков пояснив це тим, що з програми президента випали деякі заходи, а без них Путіну і Париж не потрібен. Коли журналісти запитали Пєскова, хто ж впустив ці важливі заходи з програми російського президента, Пєсков все звалив на французів, мовляв, заходи випали з їх вини.

Справа, звичайно, житейська: попросився в гості, а господар виявився не в настрої, фактично відмовив. Загалом дурниця. Заїде наступного разу. Але тут важливий прецедент і персоналії.

Плюшевий рохля Олланд фактично відмовив у зустрічі альфа-самцю і світовому ковбою. За сценарієм ковбой-Путін повинен був негайно пристрелити плюшевого Олланда. А Путін замість цього мимрить щось про те, що він готовий зустрітися з Олландом, коли у французького президента знайдеться щілинка у графіку. Виходить з образу наш мачо. Так об нього скоро і в Киргизії будуть витирати ноги.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі