Чи потрібна нам Європа?

Чи потрібна нам Європа, яка не зуміла, не захотіла зупинити російську агресію, не надала нам дієвої допомоги у війні?

А що, всі хочуть в Європу? Усім потрібен безвізовий режим? І потрібні європейські кредити?

У мене на заставці - хлопець на барикаді з прапором ЄС під час Майдану. Абсолютно типова картина для тих небезпечних і повних надії днів. Але стояли не за ЄС. Не за Асоціацію. Не за безвізовий режим. Не за печеньки Нуланд. - Стояли проти Януковича. Проти влади, що зарвалася.

Тепер стоїмо за країну. За суверенітет. За право називатися українцями. Стоїмо за свою свободу.

Нам потрібна ефективна економічна політика і зубаста військова стратегія. Нам потрібна мета - вихід із кривавого тупика історії, в який нас заганяє агресивний сусід

Чи потрібна нам Європа, яка не зуміла, не захотіла зупинити російську агресію, не надала і не надає нам дієвої допомоги у війні?.. Чи може така Європа бути мрією кожного українця, вектором розвитку країни і нації?.. І чи потрібні нам кредити, коли добра третина, якщо не половина бюджету, розкрадається на всіх рівнях?

Нам потрібна ефективна економічна політика, потрібна зубаста військова стратегія. Нам потрібна мета - вихід із кривавого тупика історії, в який нас заганяє агресивний сусід.

Для цього нам потрібна нова, чесна, дієздатна влада. Не старі люди в нових партіях, кабінетах, кріслах, а абсолютно нові, тому що змінити систему можна тільки змінивши людей.

Мені особисто не потрібна Європа з її кредитами. Мені потрібна Україна. Перш за все.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі